5 savjeta o tome kako duhovno odgajati i obrazovati djecu! | ASTRO24h

5 savjeta o tome kako duhovno odgajati i obrazovati djecu!

kidsparties

Od 11.11.2011. velik broj posebne djece došlo je na Zemlju. Oni su svjetlo generacije, i donose sa sobom golemo znanje, koje mi, stara generacija ne znamo prihvatiti. Ne možemo niti shvatiti, niti razumijeti, ali nam je dužnost podržati njihov duhovni razvoj. Većina ljudi vjeruju da s duhovnim obrazovanjem djeci mogu nametnuti jednu vrstu pristupa, što više čini zla djetetu, nego dobroga. Kao prvo, treba pojasniti da se duhovnost ne smije i ne može nikome nametnuti. To ili postoji ili ne. Ako postoji, Vaš zadatak kao roditelja je samo da pustite dijete da napreduje i da se razvija. Zanima li Vas kako razviti Vaše duhovne sposobnosti, kliknite OVDJE i saznajte!

Najveća pogreška koju jako puno roditelja čini jeste ta da zatvore treće oko djeteta i uklone ih s duhovnog puta. Sve proizlazi iz straha. Roditelji strahuju kada im je dijete drugačije od ostale djece. Strahuju kada kasnije počnu hodati, hoće li početi? Strahuju ako kasnije počnu pričati jer tko zna hoće li ikada pustiti glas, i užasavate se ako Vaše dijete vidi stvari koju druga djeca ne vide jer što ako će ga proglasiti mentalno poremečenim i biti će izopčen od strane društva? Od straha, ne samo da ne podržavate razvijanje djetetove duhovnosti, ali već u korjenu gušite to da zaštitite dijete od nepostojećih demona koji proizlaze iz vlastitoga straha.

Evo 5 savjeta za duhovni odgoj djece:

Ako imate dijete, sigurno mu želite pružiti sve najbolje. Prva i najnevjerojatnija stvar koju možete učiniti je da se ne bojite! Ne bojte se jer kako nauče hodati i govoriti, tako će naučiti i padati i slušati kada za to dođe vrijeme. Ako se Vi ne bojite, onda se niti on neće bojati reći ono što vidi, osjeća i doživljava boje, oblike, energetska polja, aure, duhove i demone. Vi ne morate ništa činiti, samo ga pustiti da se sam izbori i manifestira. Ako se Vi bojite, i on će se bojati, a od straha se zatvaraju sva duhovna vrata s čime isključujete Vaše dijete od jednog čarobnoga svijeta koje mu pripada putem njegovog rođenja i gdje se on osjeća dobro.

Vodite dnevnik o stvarima koje su vidjeli, osjećali i koje su prepričali. Ako vide duha u sobi, ne smijete reći da su to gluposti, nema tamo nikoga. Niti to nije dobro ako Vi odobravate i vidi na Vama da ste sretni zbog njegove sposobnosti. Pravilan roditeljski stav je da prihvatite ono što kaže, ali pokazujete mu da na žalost ne možete vidjeti ono što on vidi, ali mu ipak vjerujete.

Zamolite ga da ljude boji bojom kakvim ih vidi, i potaknite ga da razgovara o tome. Ako Vam priča o svojim intuicijama, onda neka priča. Možete ga poticati i pitati.

Pitajte ga za snove, vodite dnevnik snova. On će Vam ispričati što je sanjao, a Vi to zapišite. Tako ćete saznati postoje li upozoravajući snovi.

Mnoga djeca znaju liječiti, pa ako Vas boli nešto, a on se ponudi da Vas pomiluje i poljubi, onda ga pustite, a zatim promatrajte učinak. Ako bol nestane, pohvalite ga i dajte mu do znanja da je to njegova zasluga i da ste mu jako zahvalni za to. Saznajte sada od savjetnika je li Vaše dijete indigo dijete i saznajte postoji li sposobnost aura vizije ili koji je njegov zadatak na ovom svijetu! Ezoterija će Vam odgovoriti!

Kliknite OVDJE i saznajte je li Vaše dijete indigo dijete!

Postoje određeni rituali koji razvijaju djetetove sposobnosti. Pitajte naše savjetnike sada za jedan takav ritual! OVDJE možete saznati koji to predmet Vam može donijeti sreću prema horoskopskom znaku! Ako i Vi želite sve najbolje za Vaše dijete, onda trebate pitati naše savjetnike koji Vam mogu pomoći kako biste prema njihovom horoskopskom znaku dobili najprikladnije obrazovanje! U tome će Vam pomoći savjetnici u Astro Centru na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Savjetnike mozete dobiti u bilo koje vrijeme i iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika