5 sigurnih znakova da se u Vašoj kući nalazi zao duh! | ASTRO24h

5 sigurnih znakova da se u Vašoj kući nalazi zao duh!

5 sigurnih znakova da se u Vašoj kući nalazi zao duh!

U Engleskoj je sasvim normalno da su duhovi naseljeni u starim Viktorijanskim kućama. Vlasnici su ponosni na činjenicu da ih duhovi proganjaju jer što je priča o vili zanimljivija, s time je vrijednost na tržištu veća. U Mađarskoj se sasvim drugačije odnose prema zalutalim dušama, duhovima. Ljudi najradje izbjegavaju ovakve kuće gdje prema legendi duhovi borave. Ali, što se događa kada se nepozvani i neočekivani duh pojavi u Vašem domu? Koji su znakovi prisutnosti duha? Želite li saznati kako se riješiti duhova, možete OVDJE! 
Česte su fluktuacije energija, električni uređaji se isključe, a zatim se ponovno uključe. Primjerice, računalo se ponovno pokrene.

Manje predmete pronalazite na mjestima na kojima ih niste ostavili. Moze se dogoditi da se ne sjećate dobro gdje ste točno ostavili određeni predmet. Zato napravite jedan eksperiment. Nekoliko dana zapisujte ili slikajte gdje ste i kada stavili. Ako ste ga pronašli negdje drugdje, makar i pola metra udaljenog od mjesta na kojem ste ga ostavili, onda to nije propuh pomaknula, nego duh koji želi izazvati smetnje.

astro portal, regija, savjet, savjetnik, novo, prebačeno, zapisano u zvjezdama, 24astro.tv

Teško zaspite uvečer, i neku svjetiljku uvijek ostavite upaljenu jer drugačije ne možete spavati? Ako se bojite ili se ne osjećate sigurno u mraku, postoji razlog. Najsigurniji znak prisutnosti duhova je kada u mraku osjećate da je još netko u sobi s Vama. Ako imate takvo iskustvo, hitno potražite jednog od naših >>STRUČNJAKA<< za duhove, kako bi uklonio zlog duha iz Vašega okruženja.
U nekim dijelovima kuće zrak je hladniji nego negdje drugdje. Imate osjećaj kao da vjetar puše iako su vrata i prozori zatvoreni.
Često sanjate da padate ili da Vas netko vija.
Jeste li i Vi također doživjeli takve čudne stvari ili nešto slično? Ako jeste, onda                 –>OVDJE pitajte za pomoć: 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.
Ako želite još nešto pročitati o duhovima, ili ste znatiželjni, pomoću klatna možete saznati stanuje li i kod Vas duh. O tome možete pročitati OVDJE. 
Ako se u gore navedenom, u točki 1 i 3 opisuje Vas, ne čekajte do sutra jer su duhovi sposobni bilo što učiniti.

Kao što možete vidjeti u videu ispod, ne samo što pomiću predmete, mogu i prevrnuti ljude, mogu Vas napasti:

Ako imate osjećaj da su Vaš dom u potpunosti osvojile zle sile, ne ustručavajte se, nego pitajte za pomoć od naših najboljih stručnjaka! Savjetnice –>Loreana, kod 159<– i               –>Dada, kod 432<– mogu Vam pomoći spasiti Vaš dom od zlih duhova! Možete ih dobiti na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Već dugo se bave ovom granom ezoterije, nije samo čišćenje od duhova njihova jača strana, očistit će Vas od bilo koje negativne energije!

poziv, dodjite pogledat, kliknite, Savjet, Astro, Astro Centar, Zapisano u zvjezdama, 24astro.tv , poziv, novo

Astro Centar, savjetnik , savjet , advisor , zapisano u Zvjezdama, hrvatska

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika