Anđeoska poruka za mjesec srpanj | ASTRO24h

Anđeoska poruka za mjesec srpanj

Anđeoska poruka za mjesec srpanj

Anđeli Vas upozoravaju na to da ako se ovoga mjeseca želite ispovijediti, najbolje je ako to učinite u crkvi, ali nemoj nikome reći Vaše najdublje tajne jer jedno ne blagovremeno priznanje lako Vas može dovesti u stanje da će Vas netko ucenjivati zbog toga. Molitva može biti lijek za Vašu dušu,  OVDJE  saznajte kako se moliti! 

Nagomilane uvrede najbolje tako možete pustiti ako ih napišete na jedan papir zajedno s imenom te osobe koja Vas je uvrijedila i jednog energetičnoga pozitivnoga dana, prvenstveno ih odlučno precrtate, u mislima oprostite osobi koja Vas je uvrijedila i nakon toga papir zapalite.

Žuži, Žuži 875, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Mihael arkanđeo Vas moli na to da pokažete Vašu ljubav prema obitelji i budte tolerantniji u ovom mjesecu. Ako imate nekog rođaka kojega baš i ne volite previše, razmislite o tome kakav zajednički karmički zadatak imate međusobno. Ako Vas veže obiteljsko, krvno srodstvo za nekoga koga baš i ne volite to ima svoj uzrok, a to je da imate neki zajednički karmički zadatak koji trebate riješiti. Da ne postoji obiteljska veza, daleko biste se zaobilazili, a otežavali biste samim time oslobađanje karme u ovom Vašem životu. Zanima li Vas nešto više o arkanđelu Mihaelu, kliknite  OVDJE 

Ako se nađete u odlučujućoj situaciji, slušajte Vaš prvi predosjećaj. Ne bojte se, Vaš unutrašnji glas nije plod mašte, nego Vaš unutrašnji učitelj, usmjerivač, „pametniji Vi“ , Vaše sveznajuće biće, koje iz zajedničke podsvjesti uvijek pronađe to znanje koje je Vama u datom trenutku potrebno.

Anđeli Vam poručuju i mole Vas da živite ekološki svjesnije. Gledajte na planetu kao na Vaš stan u kojem živite. Ako koristite stvari koji se mogu reciklirati i ne zagađuju prirodu, svaki dan produžujete život planete Zemlje.

Više meditirajte, ali ne uvečer i ne tek pred spavanje jer u toku meditacije možete zaspati, a iskustva koja doživite u tijeku meditacije, ujutro se već nećete moći prisjetiti. Ako postoji neko pitanje koje Vam zaokuplja misli, svaki dan posvetite tome 5 minuta. Zatvorite oči i postavi to pitanje, ostanite u tišini i čekajte. Možda se neće ništa dogoditi, ali Vi samo čekajte odgovor. Ponovite ovo svaki dan kroz tjedan dana. Najkasnije osmog dana dobit ćete odgovor na Vaša pitanja. Meditacija – zdrav duh i tijelo,  OVDJE  saznajte više o tome! 

Zaobiđite nepravedne ljude i situacije. Ne treba se sa svima družiti. Osmijeh je dobra stvar, ali ne treba svakoga podariti s njime. Ako se ne ograničavate od negativnih ljudi, onda lako možete ući u nevolje u toku ovoga mjeseca. Mogu Vas smatrati suučesnikom, i optužiti za nešto što niste počinili. Ako ste već i a u takvoj situaciji, onda Aduachiel , anđeo pravde, će Vam pomoći da povratite Vašu čast. Ako se bojite od nečega zatražiti pomoć Mihaela arkanđela, on poručuje: „ nema opasnosti niti prepreke onima koji traže moju zaštitu“. Ako je previše negativnih ljudi i utjecaja oko Vas, onda zatražite jedno čišćenje i ritual zaštite jer ako ste energetski čisti, nećete privlačiti negativne događaje u Vaš život. Često tuđe negativne energije kojie se prilijepe na nas prouzrokuju nesreće i bolesti u našem životu. Ako želite Rafaelovu pomoć, a ne znate kako to učiniti, kliknite  OVDJE  i saznajte odmah! 

Tonka, Tonka 126, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Ne vucite za sobom teret koji nije Vaš, poručuje Vam Rafael arkanđeo. Da biste bili zdravi, trebate biti „cijeli“, i nastojati da Vam duša i tijelo stvore harmoničnu cjelinu. Anđele treba zamoliti za to da pomognu. Izvucite jednu anđeosku kartu. Na taj način otvarate kanale i oni će Vam početi slati poruke i pomoći Vam. Možda od prve nećete razumjeti njihove poruke i biti će Vam potreban prevoditelj, jedan anđeoski posrednik će Vam prevesti poruke anđela. Još jedna vrsta anđeoskog terapeuta je anđeoski tarot.  OVDJE  možete saznati kako Vam on može pomoći! 

Ako želiš saznati koji je Vaš zaštitni anđeo i želite da razumjeti njegovu poruku, onda nazovite naše savjetnike koji će predati Vaše osobne poruke. Savjetnike možete dobiti 24 sata na dan, na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika