Veliki godišnji horoskop za 2021. | Što piše u zvijezdama? | ASTRO24h

Veliki godišnji horoskop za 2021. – saznajte što Vam donose zvijezde!

Veliki godišnji horoskop za 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Godišnji horoskop za 2021. – saznajte što Vam donose zvijezde! 2021. Prema položaju planeta, 2021. za razliku od 2020. godine obećava da će biti velikodušna i optimistična, zahvaljujući čemu možemo očekivati mnoge pozitivne promjene. Početkom godine osobe u znaku Djevice očekuje pad energije na polju kreativnosti pa to razdoblje neće biti povoljna u pogledu traženja novog posla. Unatoč tome, moguće je da će uslijediti povišice i bonusi. S druge strane, Blizance početkom godine očekuje povoljno razdoblje, a najplodnije će biti u ožujku i lipnju.

TKO SU TAROT MAJSTORI? Saznajte ovdje!

Saturn i Jupiter u znaku Vodenjaka donose nam ugodnu atmosferu i emotivni sklad pa je u 2021. moguće sklapanje najljepših odnosa. Ova dva planeta zajedno donose sreću onima koji su usamljeni i još uvijek traže svoju srodnu dušu.

S druge strane, Pluton i Uran u 2021. godini ruše mnoga stečena uvjerenja, prelaze granice i bore se protiv ograničenog pristupa životu. Njihova glavna misija je sloboda. Iako će njihov utjecaj mnogima odgovarati, nekima neće biti lak zadatak napustiti svoju komfor zonu, ali tu će uskočiti Jupiter koji pomaže da u 2021. godini napravimo balans u mnogim sferama života.

Planete Pluton i Uran pružit će nam snagu da se borimo za svoja prava, budemo odlučniji i savladamo brojne izazove. Uz to, pomažu nam da osvijestimo svoje ambicije i da se istinski borimo za njihovo ostvarenje.

Ono što nam je najviše nedostajalo u 2020. je Neptunov boravak u znaku Riba, planet koji donosi umirenje i spokoj. Snažan utjecaj ove planete pomaže nam da kontroliramo jake emocije i suzdržimo se od impulzivnih reakcija.

OVAN  – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

BRAK I VEZA

U 2021. godini ljubavne teme neće Vam biti u prvom planu, no istovremeno Vam se u privatnom životu neće događati ni ništa loše. Planete će se posložiti tako da će Vaš fokus interesa biti većinom na Vašem vlastitom razvoju, napredovanju, kako u znanjima, tako i u karijeri. Bit ćete čak spremni malo pustiti osobne stvari i društvo na stranu i više se posvetiti navedenom. To ne znači da ćete se odvojiti od svijeta, a ako Vas ljubav ipak dotakne, bit će to na miran i stabilan način. Oni u duljim vezama učvrstit će svoj odnos, a svi ostali provodit će vrijeme u raznim temama, pa tako i u ljubavnim, no koje se neće isticati u odnosu na ostale.

To će biti posebno naglašeno poslije 02.02., kada se Venera, vladarica Vašeg ljubavnog i društvenog života, preseli preko Vašeg natalnog Sunca – i ostane u toj blizini četiri mjeseca. Štoviše, Vaša sposobnost davanja ljubavi je vrlo poboljšana tijekom ovog perioda. Što više ljubavi dajete, više je i primate. Dok Venera pravi ovaj četveromjesečni tranzit kroz vaš znak, Vi zračite većim glamurom i seksualnom privlačnošću.

Svakako nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min),  koja je vrsni astrolog i koja će Vam otkriti sve detalje u ljubavi za 2021. godinu!

POSAO I NOVAC

Godina pred Vama donijet po Vas povoljan razvoj situacije u profesionalnom pogledu. Lekcije koje su iza Vas usmjerit će Vas da pošteno zasučete rukave i budete potpuno spremni raditi. Vaš uspjeh i napredovanje događat će se sasvim zasluženo. Već ste navikli da tranzitni planeti u Vašoj prirodnoj 10. kući karijere traže samo predan rad i trud i tako ćete morati i dalje. Ipak, dobivat ćete i dodatnu pomoć planeta, koji će Vam tvoriti nove lijepe prilike, možda povezane sa inozemstvom ili stručnim usavršavanjem.

Unatoč ponekog neslaganja s autoritetima, obnovit ćete svoje ideale, a prepreke će se topiti sve više. Dakako, treba raditi i truditi se dalje. Obitelj i obaveze oko kuće donijet će Vam najveće troškove. Ipak, nestabilnost na financijskom području najviše očekuje Ovnove koji imaju kredit ili će ga uzimati ove godine. No dobra vijest je  da već sredinom godine možete riješiti dugovanja ako se dobro organizirate. U rujnu 2021. godine moguća je povišica ili novi poslovni projekti.

ZDRAVLJE

Kad govorimo o zdravlju, početkom proljeća možete imati najviše zdravstvenih izazova. Savjet godišnjeg horoskopa je da vodite računa o načinu prehrane i kvaliteti života tijekom cijele godine. A tijekom travnja i lipnja su moguće manje povrede, stoga budite pažljivi!

U 2021. godini postojat će mnogo fantastičnih prilika koje trebate iskoristiti kako biste unaprijedili kvalitetu života! Nemojte proći mimo njih, obratite se savjetnici savjetnici Stoji na kodu 520 i savjetnici Viktoriji na kodu 921064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), koje će Vam odraditi detaljnu analizu za područje karijere i ljubavi, a isto tako i zaštitu za cijelu 2021. godinu!

Više o horoskopskom znaku OVAN doznajte OVDJE!

BIK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

BRAK I VEZA

Godišnji horoskop za 2021. godinu pokazuje da će Venera biti ta koja će Vam pružiti ono što toliko trebate na području ljubavi, a to je povezivanje s partnerom za kojim toliko žudite ili poboljšanje odnosa s voljenim osobama i obitelji. Na tom području se nećete moći požaliti u 2021. godini. Svakako trebate obratiti posebnu pažnju, jer će Venera jednom biti u retrogradnom kretanju tijekom 2021. godine, točnije od 19.12.2021. pa do 13.01.2022.

Bikovi će dobiti priliku da iz korijenja mijenjaju način na koji tumače ljubav. Potrebno je podvrgnuti se transformaciji na unutarnjem nivou, što će pozitivno utjecati na Vaš odnos s drugima. Vi imate prirodno urođenu potrebu da brinete o drugima. Tu divnu osobinu koju posjedujete ne biste trebali mijenjati. No ove godine ćete uvidjeti da trebate malo više brinuti o sebi, nego što ste to ranije činili. Kako brinete o drugima, na isti način brinite i o sebi. Volite se i njegujte. Mali koraci će na tom području promijeniti Vaš pogled na život sve do kraja godine.

Ljubav će Vas pratiti u svemu što radite. Nemojte misliti da ćete izgubiti neke drage osobe ako malo više pažnje posvetite sebi. Neka Vaš prioritet bude brigo o sebi, što će Vam omogućiti pronalaženje vašeg vlastitog ljubavnog jezika.

Slobodni će vjerojatno ove godine ostati sami. Ali postojeće veze će se održati i ne očekuju se značajnije promjene između Vas i partnera. Vaša veza će se nastaviti razvijati kao i do sada. Ako se trenutno suočavate s nekim problemima u vezi, tada ćete i dalje nastaviti boriti se. No ako je veza stabilna, nastavit će se razvijati na isti način i u 2021. godini. 2021. godina obećava dobrobit u Vašem ljubavnom životu i braku. Stoga će se i samcima pružiti više prilika za upoznavanje potencijalnog partnera.

Za još detaljniju analizu u 2021., nazovite savjetnicu Violetu na kodu 973, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), koja će Vam odraditi osobno predviđanje za ljubav, posebice ako usamljeni i još uvijek tražite ljubav!

POSAO I NOVAC

Kada govorimo o karijeri, sve je otvoreno i moguće. Jedan dio promjena povezanih s Vašim poslom i statusom već ste utemeljili prošle godine kroz nove uvjete, a sad je na Vama da se dokažete i pokažete što znate. Bit ćete ili novi u svemu ili novi u nekom poslu. Moguće je i da ćete dobiti neki zadatak koji rijetko tko dobiva ili ćete trebati riješiti nešto za što još ne postoje parametri, što još nitko nije radio. Snalazit ćete se dobro. Neki bi mogli otvoriti priču s nasljedstvom ili ga dobiti. Bit će i onih koji će dobiti dobre kredite.
ZDRAVLJE 

Što se tiče zdravlja, bit ćete zdravi većinu godine. Najveći problem bit ćete Vi sami sebi, jer ćete raditi neke ishitrene poteze koji će Vam naškoditi i pojačati stres. Redovno meditirajte ili vježbajte tehnike relaksacije jer će Vam trebati više mira. Također, savjet horoskopa je da izbjegavate mjesta prepuna ljudi i nosite masku gdje je to potrebno.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Karla na kodu 997064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), koja će za Vas odraditi analizu mogućnosti i uvesti će Vas u Vašu osobnu astrološku magiju sreće u 2021. godini!

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!

BLIZANCI – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

BRAK I VEZA
2021. će biti sjajna na području ljubavi. Venera, planet ljubavi, počastit će Vas svojom prisutnošću veći dio godine. Ali nemojte sve prepustiti djelovanju planeta, već i Vi sami trebate uložiti određeni napor kako biste na području ljubavi postigli ono što istinski priželjkujete. Već početkom godine bi Vam se mogla dogoditi zanimljiva situacija. Mogli biste upoznati nekoga o kome ćete dugo razmišljati. Nastavak tog odnosa ovisit će o Vama i Vašoj spremnosti. Ako odlučite nastaviti druženje, trebate znati da neće sve biti idealno, no to će svakako biti odnos iz kojeg možete mnogo naučiti, posebno o sebi.

Imat ćete potrebu usredotočiti se na sebe, a manje na stvaranje veze. Iako ćete u 2021. godini biti pravi osvajači, više ćete priželjkivati ležeran odnos koji ne uključuje obaveze prema partneru. Vaš vladar, Merkur, bit će u retrogradnom kretanje tri puta godišnje. Tijekom tog razdoblja trebate biti obazrivi u načinu komunikacije prema drugima. U protivnom, može doći do nesuglasica s partnerom i članovima obitelji. S druge strane, bit će razdoblja kada ćete biti usredotočeni samo na partnera, zbog čega možete dobiti prigovore od članova obitelji, ali i prijatelja. Na to posebnu pažnju obratite tijekom mjeseca svibnja.

Ako se nalazite u vezi, onda težite tome da odnos s partnerom bude još bolji nego ranije. Posvetite mu više pažnje, čime ćete poboljšati i Vašu romantiku i probuditi intimnost. Ne zaboravite ni na prijatelje i obitelj, jer će mnogi njihovi savjeti ići u Vašu koristi da 2021. godinu učinite najboljom što je više moguće.

Ako Vam je potrebna pomoć stručnjaka, obratite se savjetnici Ziji na kodu 523, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), koja će Vas provesti kroz detaljnu analizu, i pokazati Vam put kojim trebate krenuti u 2021. godini!

Blizanci koji nisu u vezi, ove godine mogu pronaći ljubav, najviše zahvaljujući planetama Marsu i Venera, koji će Vas voditi kroz ljubavni život tijekom cijele godine. Osobama u braku, 2021. će biti stabilna. U studenom, međutim, trebate obratiti više pažnje kako se ophodite prema drugima. Ako je potrebno, povucite se i razmislite detaljno o svom ponašanju. Budite komunikativni i iskreni, kao što ste većinu vremena takvi, jer Vas u protivnom drugi neće razumjeti.  Ako ste imali neki prekid veze u prošlosti zbog kojeg ste bili spriječeni da gledate naprijed, 2021. godina će vam omogućiti da polako zaboravite prošlost i okrenete se svjetlijoj budućnosti. Blizanci koji su još sami naći će dobrog partnera za svoj život i moći će imati lijepu romantičnu vezu.

POSAO I NOVAC 

Ova godina mogla bi biti financijski zahtjevnija više nego inače. U Vašoj prirodnoj 2. i 8. kući koje se povezuju sa sustavima vrijednosti, zaradom, potporom drugih, kreditima, sponzorima. Na svim tim poljima moguće su promjene u smislu da će jedan sustav otpasti, faza se okončati i otvoriti se nešto sasvim novo. Moguće je i da ćete vi kroz iskustvo sasvim promijeniti svoje prioritete. Ono što je bilo prvo sad to više neće biti. Za posao su vam dobra partnerstva, udruživanja i ugovori kroz koje bi posao radili zajednički, no sve to samo uz provjeru pravne strane stvari. Bude li se sve posložilo da je profesionalno i realno, nećete imati brige.

ZDRAVLJE

Kad je riječ o zdravlju, ove ćete godine biti skloniji neumjerenosti u konzumacijama svake vrste. Određena neurednost bit će posljedica Vaših zbrkanih stavova i misli. Da se ne trujete takvim životom, odredite sebi dnevni red i držite ga se, bit će Vam lakše.

Ako se ne znate odlučiti, nazovite Bijelu Damu na kodu 795 i savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), koje će odraditi jednu analizu karijere za 2021. godinu, kako biste saznali koji je najbolji put za Vas!

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE! 

RAK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

BRAK I VEZA


Za osobe rođene u znaku Raka, 2021. godina bit će veoma zanimljiva kada je riječ o ljubavi i romantici. Na to razdoblje možete gledati kao na jedno divno putovanje. Kako se bližite kraju svog putovanja, dobit ćete jasniji uvid u kojem smjeru ide Vaš ljubavni život. Već početkom godine možete osjetiti neke utjecaje koji će Vas podsjetiti na prvu simpatiju ili ljubav. To će doći u više oblika, a nije isključena ni ponovna komunikacija s tobom osobom. Prošlost će često pokucati na Vaša vrata, odnosno dogodit će se neke stvari koje će Vam vratiti sjećanje. Sve će to rezultirati poplavom emocija, dio koji Vas povezuje vašom prošlošću. Nemojte se boriti protiv toga, već se prepustite valu emocija. U ožujku bi se mogla pojaviti osoba iz Vaše prošlosti. To ne treba nužno značiti bivša ljubav, već netko s kim ste mnogo toga prošli, ali su vam se putevi razišli.

Svakako dajte priliku, barem komunikaciji, jer nećete ništa izgubiti. Posebno tijekom ožujka i travnja držite svoj um otvorenim i uživajte s ljudima koje upoznate.

Rakovi koji trenutno imaju problema u vezi, u 2021. godini mogu očekivati razjašnjenje. To ne znači da će problemi nestati preko noći, nego će Vam se pružiti više prilika koje trebate pametno iskoristiti. Bez obzira što se dogodi, budite strpljivi i obazrivi ako želite ostati sa svojim partnerom.  Ako je vaša veza već stabilna, postoji vjerojatnost da će u 2021. godini dobiti zamah da bude još bolja. U tom pogledu možete računati na zajedničku budućnost, brak, a slobodni konačno mogu pronaći svog partnera. Osobu ćete upoznati u poslovnom krugu ili preko online stranica za upoznavanje. Svakako pripazite ako uđete u odnos s osobom koja je rođena u vatrenom znaku. U 2021. godini vidjet ćete mnogo različitih aspekata ljubavi u svom životu. Postoji puno ljudi koji Vas vole i za koje imate sve vrste ljubavi. Uživajte u mnoštvu emocija.

Za detaljniju analizu za ljubav u 2021. godini, obratite se savjetnici Violeti na kodu 973 i savjetniku Aleksandru na kodu 407, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), koji će Vam pomoći stručnim savjetima za postojeće probleme u vezi, ali otkriti i koje prilike Vas očekuju ako još uvijek tražite ljubav!

POSAO I NOVAC

U pogledu posla i karijere, u 2021. također neće biti loša situacija. Bit će Vam ugodno ići i boraviti na poslu, a oni koji ga možda još traže, mogli bi ga i dobiti. U postupanju na poslu pri svemu je važno da se držite profesionalnih standarda i da se ne upuštate u maštarije i ideje koje ne drže vodu ili se ne mogu konkretno provesti, jer vas takvi snovi mogu koštati. Znači držite se zadanog i ne iskačite ako baš ne treba. Možete biti kreativni, ali unutar realiteta. Moguće je i da sudjelujete u nekom zahtjevnijem ili krupnijem projektu koji ćete odrađivati sa zadovoljstvom.

ZDRAVLJE

Kad je riječ o zdravlju, zasićenost svime pokazat će se i kroz poneku depresivnu fazu. Najbolje ćete si pomoći nekim humorističnim sadržajem. Dobro su postavljene i sve alternativne metode pomoći. Čitajte i selfhelp literaturu, dobro će Vam doći.

Već danas nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), i zatražite svoj kod za uspjehe u 2021. godini! Zatražite svoj kod što je prije moguće, jer ovih kodova imamo u limitiranom broju. Javite nam zašto ga želite, za koje ciljeve u 2021. godini kako bi taj kod bio osoban i pravilno podešen i iniciran.

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE!

LAV – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

BRAK I VEZA

U 2021. godini trebate biti strpljivi kad je ljubav u pitanju. Pustite problematične situacije da prođu same od sebe. To posebice vrijedi ako ste u ozbiljnoj vezi jer postoji mogućnost da u 2021. godini uđete u brak. Ako je situacija takva, horoskop poručuje da je planove za vjenčanje najbolje provoditi između travnja i rujna.

Vi ste uvijek bili malo šašavi u ljubavi i nema ništa loše u tome. Romantični ste, Vaš duh Vas je upravo vodio na mnoga zanimljiva mjesta. Istina je da ste ponekad upadali i u nevolje, ali stekli ste mnoge lijepe uspomene i iskustva u Vašem životu. Tu Vašu romantičnu prirodu nikada nemojte mijenjati. I u 2021. godini se oslonite upravo na kvalitetu koju posjedujete, više nego što ste to do sada radili.

U siječnju bit ćete zaokupljeni s obitelji. No to je u redu, oni su uvijek bili Vaš glavni oslonac u mnogim problemima. U ožujku 2021. godine u Vaš život može ući potpuno nova osoba koja će Vas zaintrigirati. Bit ćete zainteresirani za druženje s tobom osobom i željet ćete doznati o njoj što je više moguće. Nije sigurno da će se iz tog odnosa razviti ljubavna veza, ali svakako ćete mnogo više naučiti o sebi u mjesecima koji dolaze.

Parovi u vezi svoju vezu će podići na viši nivo. Vidjet ćete odnos s partnerom potpuno novim očima. Ako ste trenutno slobodni, sredinom rujna može Vam se pojaviti potencijalni partner. Držite oči otvorene tijekom tog razdoblja. Ta veza možda neće dugotrajna, ali će biti dosta korisna za Vaš život. Sve dok ste u stanju poboljšati svoje komunikacijske vještine tijekom 2021. godine u vrijeme retrogradnog Merkura, Vaš ljubavni život će ići na bolje.

No nije sve tako sjajno. Bit će situacija koje će od Vas zahtijevati da se stavite na partnerovo mjesto i sagledate situaciju iz njegovog kuta. Ako tako postupite, možete očekivati stabilnost tijekom cijele 2021. godine.

POSAO I NOVAC 

Isto tako, većina Lavova dat će veću prednost karijeri i poslu, nego ljubavnom životu. Zato iskoristite ovu godinu da biste istražili neke nove puteve u Vašoj ljubavi ili braku. Običan rutinski život može narušiti Vaša romantična raspoloženja. Prema tome, 2021. godina bit će savršena godina da širom raširite svoja romantična krila. Zvijezde budno prate svaki Vaš korak, one znaju da ste ljubavnik sa svrhom, jer Vi pokazujete svijetu kako se to radi. Slobodno volite i idite u budućnost znajući da činite dobro.

Prije svega, nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), kako ništa ne bi sprječavalo pozitivne događaje u ljubavi u 2021. godini!

Koliko će Vas u ljubavi više manje pratiti sreća, toliko će u poslu zapinjati. Već ste navikli na strogo ozračje na radnom mjestu, ali ove će se godine na isto nadovezati i promjene kojim ćete se htjeli, ne htjeli, morati prilagođavati. Ako ste išta gurali pod tepih ili zabušavali, sad to više nećete moći. Stvari će se istjerati na čistac, kriteriji pooštriti i neke priče zatvoriti. Sve zato da bi se otvorile neke nove priče u drukčijim uvjetima. K tome, planete u polju karijere samo će dodatno pojačati promjene. Budite budni i radite predano i disciplinirano.

ZDRAVLJE

Osjetljivost na stres pratit će vas većinu godine. Stoga usvojite neku od tehnika relaksacije i prakticirajte je svaki dan. Također ne pretjerujte u konzumacijama i ne jedite staru hranu jer bi se mogli blago otrovati. Provjeravajte rok trajanja namirnica i sve će biti u redu.

Koristite svoj kod za uspjehe jer je on već i u 2020. godini mnogima donio idealan i dobro plaćen posao, ali i neočekivane izdatke! Zatražite uklanjanje blokada za ovu godinu kako ništa ne bi stajalo na Vašem putu prema uspjehu, obratite se savjetnici Katji na kodu 421 i savjetnici Stoji na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će to za Vas odraditi!

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE!

DJEVICA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021.

BRAK I VEZA

Iluzije i zablude u koje ćete povremeno upadati bistrit će Vam položaj planeta. Stoga prije nego što skočite, prvo pogledajte kamo idete, da Vas ne zavede sasvim neprimjerena i sebična osoba. Oni u vezama vjerojatno će učvrstiti svoj odnos, a drugi neka se oslanjaju na svoju sposobnost analize koja će im ovaj put dobro doći zbog prije spomenutog. Neki će dobiti mogućnost rješavanja stambenog pitanja, no postoji opasnost da se to pokaže kao mjehur od sapunice. Glavna osobina koja će Vas krasiti je neovisnost. Nećete svoje želje i potrebe staviti na kocku niti ćete pristati na kompromise, neovisno o tome o kome se radi. Na kraju krajeva, radi se samo o vama.

Zato ako planirate zajednički život i „svijanje gnijezda“, provjerite pravne zamke, zapetljancije, te  se posavjetujte i sa stručnjakom ako treba.

Ne dopustite da Vaše sumnje i emocije vladaju nad Vama, nazovite savjetnicu Evu na kodu 431064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), koja će odraditi za vas jedno detaljno ljubavno predviđanje, kako biste što jasnije vidjeli stvari!

POSAO I NOVAC

Nova godina za Vas će započeti malo teže. Na poslu ne pronalazite mjesto, neposredno pred travanj ćete nagomilati probleme, a prema horoskopu će tek nakon toga uslijediti promjene. Za Vas je važno da imate adekvatni prostor za reference i da znate iskoristiti Vašu otvorenost. Ove godine nećete imati usmjeren fokus na posao jer će vas zanimati mnoge teme. Bit ćete pomalo raspršeni što u svojim hobijima, što u privatnom životu, a posao ćete odrađivati više manje rutinski. No u svemu tome osjećat ćete se prilično dobro jer će vas svo vrijeme podržavati planete koje se sporije kreću. Kreativnost će se kod vas ispoljavati na konkretan način, pa je moguće da ostvarite neke projekte kroz koje ćete spojiti staro i novo. Neki će tako uspješno spojiti davni hobi i posao, a bit će i onih koji će dobiti priliku pokrenuti neki posao od kuće. Bit će ovo šarena godina u kojoj ćete se baviti raznim stvarima, ali uglavnom na vlastito zadovoljstvo.

ZDRAVLJE

Kad govorimo o zdravlju, bit ćete pod dva utjecaja: jedan je stabilizirajući i onaj koji vas potiče, a drugi je je onaj koji vodi ka pretjerivanju u sanjarenju i u konzumacijama. Kao uredan znak na vama je da probudite svoj smisao za red i da ga se držite. Budite prava Djevica i neće biti problema.

U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Bijela Dama na kodu 795064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), koja će Vam odraditi detaljnu analizu, kako biste znali ugrabiti sve mogućnosti koje Vam se pružaju, a uz to Vam i reći na što trebate obratiti pažnju i čega se čuvati!

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE!

VAGA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021.

BRAK I VEZA

Vage teško podnose samoću, željne su društva, tako da ćete put do njihova srca naći ako budete u njihovoj blizini kada im to zatreba. Učinit će sve da zadovolje partnera. U ljubavi su im vrlo važne emocije. U ovoj godini Vage imaju dvije zanimljive nebeske sile koje su u potrazi za vašim ljubavnim životom, a to su Merkur i Pluton koji će baciti pogled na ono na što ste krenuli, koga volite i kako se oni ophode prema Vama. Te dvije vrlo različite točke gledišta daju vam perspektivu Vašeg života. Iskoristite tu činjenicu i slušajte što imaju reći, jer mnogo Vam govore.

U 2021. godini, rođeni u znaku Vage imat će mnogo intenzivnih trenutaka. U nekim situacijama blokirat ćete sebe kad je u pitanju iskazivanje ljubavi. S druge strane, bit ćete energični kada su u pitanju zajednički planovi s partnerom. Tu energiju posebno će imati oni koji su sami i još uvijek traže pravu osobu. Snaga Vaše privlačnosti i moć zavođenja bit će vrlo visoki.

Zvijezde također poručuju da obratite pažnju i na to kako se partner osjeća kako biste znali ispravno postupiti. Moguće su manje trzavice u brakovima tijekom 2021. godine. Pripazite da ne ulazite u veće rasprave koje bi mogle narušiti sklad u vezama i u braku. Imajte na umu da ćete više postići ako sjednete i mirno i porazgovarate s partnerom o svemu što vas muči, stvari mogu biti znatno bolje. Budite ugodno društvo svom partneru.

Onima koji nisu u vezi savjetuje se da budu oprezni u ljubavnim potezima koje poduzimaju jer moguća nevolja vreba okolo. Potencijalni partner bi mogao biti u nekoj drugoj vezi, zato pazite. Uz to, pripazite da probleme s posla i nagomilanost obaveza ne prenosite u vezu ili brak.

U siječnju 2021. godine prekinut ćete ciklus negativnog razmišljanja o sebi. Uz to, radit ćete na tome da bolje pokazujete svoje osjećanja. Naime, uvijek Vam je bilo lakše pokazivati ljubav drugima, nego ljubav prema sebi. To će se sada promijeniti. Također se savjetuje da izbjegavate davati nepoželjne savjete, posebno kad je riječ o ljubavi.

Obratite se savjetnici Gordani na kodu 311064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), koji je vrsni astrolog i pomoći će Vam!

POSAO I NOVAC

Kad je riječ o karijeri, poslovi Vas neće mimoilaziti, ali vVm neće biti ni najvažniji tijekom većine godine. Priča oko doma, stana, kuće, nekretnine uzet će Vam dosta energije i vremena. Oni pak kojim to nije aktualna tema, vjerojatno će gledati da privedu kraju jednu fazu svog bavljenja, bilo to učenje ili neka poslovna faza. Učinit će to maksimalno ozbiljno i time otvoriti novu priču u istom. Na radnom mjestu povremeno će biti kaotično, a neke stvari nejasne. Zbog toga je moguća zbrka oko radnih zadataka što se može manifestirati i kroz gubljenje učinkovitosti. Analizirajte realno i planirajte na vrijeme kako se ne bi trošili tamo gdje nije potrebno. Moguće je i da promijenite šefa.

ZDRAVLJE

S gledišta zdravlja, ponekad ćete se osjećati kao izbačeni iz svog kolosijeka. Sve je u redu, a Vi malo češće radite unutrašnje inventure i njegujte sve čime čuvate svoj mir. Radite ono što Vam paše.

Ako osjećate da Vam je potrebna osobna analiza u 2021. godini, s povjerenjem se obratite savjetnici Eviti na kodu 604 i savjetnici Dadi na kodu 432, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), čije će Vam karte dati odgovor na sva Vaša pitanja!

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE!

ŠKORPION – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

BRAK I VEZA

S obzirom da ste veoma tajanstveni znak Zodijaka, vas nikad nije bilo lako upoznati. Uvijek Vam je dobro išlo održavati ljude na udaljenosti, čak i kada ste nesvjesno pustili u svoj život. To je karakterističan obrambeni mehanizam za Vaš horoskopski znak. Upravo zato u 2021. godini trebate biti pažljiviji kad su u pitanju ti stavovi, preispitajte svoje motivacije u vezi njih. Ako tako postupite, uvidjet ćete da postoje prilike kada ćete htjeti nekoga pustiti u svoj svijet.

Postat ćete mnogo slobodniji iako to nije u Vašoj prirodi, bit će Vam potrebno više neovisnosti u vezi. S druge strane, neki rođeni u znaku Škorpiona, u 2021. godini će željeti malo više eksperimentirati na intimnoj i erotskoj razini i lako mogu ući u ljubavne avanture i tajne veze. Isto tako, prestat ćete živjeti u prošlosti, neovisno je li riječ o bivšoj vezi ili nekim uspomenama.

Već u siječnju 2021. ćete naići na osobe koje ćete željeti bolje upoznati. To će biti osobe kojima možete vjerovati, ali opet ćete u pozadini pitati zašto ste im dopustili da vam se približe. Ali trebate imati na umu ono što smo prije spomenuli vezano za to, jer će vam te osobe ponuditi neke zanimljive mogućnosti koje će uroditi plodom kasnije tijekom godine. To ne treba nužno značiti ljubav i romantika, već Vas mogu odvesti u neke zanimljive situacije.

S proljećem dolazi i romantika, kad se preporučuju da budete strpljiviji. Osoba možda neće odmah pokazati zanimanje za vas, ali dajte vremenu da napravi svoje. Teško da netko može odoljeti Vašoj sposobnosti zavođenja.

Za one koji planiraju brak, horoskop za 2021. poručuje da je bolje pričekati mjesec travanj i prvi tjedan svibnja, kada Venera, božica ljubavi, bude u znaku Bika. Ako ne planirate brak, onda će se pojaviti neka druga pitanja vezana za Vaš odnos s partnerom. Samci će razmišljati žele li ulaziti u novu vezu, a neki parovi će se pitati nalaze li se u pravoj vezi. Ta pitanja razmotrite odmah na početku 2021. godine. Na jesen, Mars u Jarcu će Vam pružiti bolji uvid što trebate učiniti.

U listopadu u Vaš život može ući netko tko će vas zaista uskomešati. Osobu vjerojatno poznajete iz viđenja, nije u Vašem krugu prijatelja. Ali ne brinite, kad dođe do vas, točno ćete znati tko je ta osoba jer ćete biti zapanjeni. Neki značajan događaj s tom osobom može Vam se dogoditi početkom studenog. Do prosinca ćete biti promijenjena osoba nakon što ste samo malo pustili ljude u Vaš svijet i vidjet ćete da Vam nije svaka osoba prijetnja. Sada ćete u narednoj godini moći krenuti mirnije i s manje napetosti.

Ako Vam je potrebna pomoć stručnjaka, obratite se savjetnici Marini na kodu 640, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), koja će Vas provesti kroz detaljnu analizu, i pokazati Vam put kojim trebate krenuti!

POSAO I NOVAC 

Kad govorimo o karijeri, ove godine možete očekivati dobre financijske prilike. Radi se o zaradi koja dolazi od Vašeg truda. Koji god posao radili, kontakti i komunikacije dobit će na značaju i ozbiljnosti, a Vi ćete kroz njih trebati pametno balansirati. Od vas će se, naime, očekivati maksimalna odgovornost. Stoga vodite računa o svakoj izgovorenoj ili napisanoj riječi. BašVaše ponašanje bit će stalno na preispitivanju. Ipak, vjerojatno ćete sami dokučiti kako se izraziti i odreagirati. S druge strane, greške su moguće u radu s mladima ili djecom jer bi Vam se moglo dogoditi da tu budete neobjektivni. Stoga u spomenutom ne zaboravite na sve profesionalne standarde.

ZDRAVLJE

Nema ograničavajućih aspekata po Vaše zdravlje i kondiciju osim povećanog stresa. Zato pokrenite svoju intuiciju, nađite što je to što Vas smiruje i opušta i prakticirajte isto što češće. Sve ostalo je u redu.

Stoga nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449 i savjetnicu Mirtu na kodu 613, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), koje će Vam odraditi veliki ritual zaštite kako ništa u 2021. ne bi sprečavalo napredak na važnim područjima života!

Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE!

STRIJELAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

BRAK I VEZA

U 2021. godini, bit će dobro da se prisjetite toga da ljubav ima više oblika i da prepoznate njihovu vrijednost. Upravo zato jer je ovo godina kada će ljubav do vas doći u različitim oblicima, od različitih ljudi, samim time pružajući Vam mnogo različitih doživljaja. Stoga obratite pažnju da steknete ljubav koja Vam je potrebna i koju zaslužujete.

U 2021. godini ćete iskoristiti mnoge impulse kako biste svoju vezu učinili još uzbudljivijom. Pritom pripazite da ne upadnete u neka iskušenja. Ako se uspijete oduprijeti tom porivu, bit će sve u redu.

Tijekom 2021. godine, osobe rođene u vašem znaku uglavnom će imati dobra razdoblja u bračnom području života. Ako se već nalazite u vezi ili braku, ponekad ćete malo teže razumjeti partnera. Tome će biti krivac planete koje bi mogle donijeti malo nesloge u bračnim životima. Međutim, dobro razumijevanje i posvećenost partneru će donijeti dobre rezultate. Kako godina bude odmicala, u Vašoj ljubavi i braku uslijedit će veća harmonija i mir. Putovanje s partnerom također nije loša ideja, jer će Vam to pomoći da se bolje razumijete, a uz to ćete provoditi više vremena zajedno.

Siječanj općenito nije mjesec obilježen romantičnom događajima, ali za Vas će u ovoj godini krenuti upravo u tom smjeru. Možda neće upoznati osobu iz svojih snova, ali dobivat ćete puno ljubavi koju ćete pružati i drugima. To vrijeme može biti veoma povoljno da svojoj simpatiji priznate osjećaje koje već duže gajite. Nemoj biti nasrtljivi, već jednostavnom gestom dajte do znanja kako se osjećate.

Strijelci u vezama i braku mogu prolaziti kroz više testova, pa ne bi bilo loše da malo pripazite. Slobodni Strijelci će imati mnogo flertova. Atmosfera u ljubavi bit će takva da biste tijekom tog razdoblja mogli pronaći novu osobu koju ćete jako zavoljeti.

Mars koji prolazi kroz Vaš ljubavni sektor donijet će Vam mnogo energija, strasti, ali i odlučnosti da gradite nove sentimentalne odnose. Tako da će se Strijelci zabavljati, flertovati i bit će nestrpljivi da upoznaju nove ljude. Strijelci u vezi, zahvaljujući Marsu dodatno će se zaljubiti u svog partnera, što će pojačati strast u vezi. Očekuje vas mnogo uzbuđenja na području ljubavi tijekom 2021. godine.

Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), i zatražite osobno predviđanje za ljubav u 2021. godini, kako biste saznali koje prilike vas očekuju i kako možete biti sretni!

POSAO I NOVAC

S gledišta karijere, premda ćete biti otvoreni za sve opcije i vjerovati u uspješan ishod, financijske prilike neće biti onakve kakve ste očekivali. Koliko ćete Vi s lakoćom ulaziti u poslove, za zaradu ćete se i dalje morati mučiti. Budite objektivni i prihvatite svaku mogućnost, a kod procjena jako je važno da prije svega sagledavate činjenice, te da ne sanjarite previše. Mogući su neočekivani i nagli obrati na radnom mjestu. Nije isključeno da neki posao prekinete preko noći, no postoji i mogućnost da jednako naglo uletite u nešto sasvim novo. Opet, dobro, brzo, ali realno odvažite prije svake odluke.

ZDRAVLJE

Horoskop za 2021. godinu pokazuje kako ćete imati potrebu promijeniti svoje životne navike i izvjesno je da ćete krenuti u isto. Može Vam odjednom sinuti da preokrenete cijeli svoj dan na način koji je iznenađujuć za sve. Pazite što konzumirate kako kvantitativno, tako i kvalitativno. Budite umjereni u svemu.

Nemojte dugo čekati, nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523 i savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), koje će Vam pomoći da zatvorite vrata prošlosti, kako biste bili otvoreni za nove mogućnosti koje Vam univerzum u 2021. godini donosi!

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!

JARAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

BRAK I VEZA

Venera, planet ljubavi, osigurava dobru sreću u ljubavi, ali ona također osnažuje Vaše samopoštovanje. Na njenu podršku možete računati u 2021. godini, s obzirom da će Vas obasjavati svojom snagom. U 2021. godini imat ćete mnogo susreta koji će se samo povećavati. Neće svi biti usko vezani za ljubav, ali komunikacija među Vama također će biti jedan oblik ljubavi.

Kad je Venera u Vašem znaku, drugi će Vas vjerojatno smatrati privlačnijim nego obično. Vi sami mogli biste se osjećati karizmatičnije. Obje ove stvari mogu Vam pomoći da pronađete sreću u ljubavi ove godine.

U siječnju ili veljači, možete se povezati s nekim ljudima htjeli vi to ili ne. Te kontakte ćete njegovati sve do ljeta 2021. godine. Nemojte biti nasrtljivi ili naporni, jer rezultat toga može se vidjeti do početka srpnja. Jedan od tih kontakata bit će potencijalni partner.

U 2021. godini imat ćete neopisivu slobodu u svom ljubavnom životu. Budite pametni i razmislite kako ćete to iskoristiti, nemojte flertovati, posebice ako ste u braku. Slobodnim Jarcima horoskop savjetuje da to vrijeme iskoriste za stvaranje dugotrajnih posvećenih veza i da ne odbacuju ljubav bez da prethodno razmisle.

U ljubavi i braku dolazit će sve više do harmonije. Tijekom tog razdoblja s partnerom ćete se povezati na mentalnoj razini, što će i slobodnim Jarcima pomoći da sredinom godine uđu u novu vezu.

Ponekad može dolaziti do nesporazuma sa supružnikom ili partnerom, a na Vama je da ovo riješite među sobom. Nemojte raditi ništa što bi narušilo harmoniju među Vama, već uživajte u zajedničkim trenucima. Budite uz partnera kad mu je to potrebno, posebno ako prolazi kroz neke loše trenutke.

Ako niste u vezi i tražite nekog posebnog, ovo bi vrlo lako možda moglo biti ono pravo. Ta osoba može biti netko koga ste upoznali ranije tijekom godine ili ste se prvi put sreli tijekom ljeta. Otprilike u to vrijeme bit ćete u situaciji da provedete puno dodatnog vremena jedno s drugim. Iskre možda neće odmah sijevati, ali polako će se stvarati situacija i za to.

Svakako, u 2021. godini znat ćete se izboriti s novim iskustvima i izazovima. Postoji mogućnost da ćete željeti više neovisnosti i slobode u ljubavi, a samci će vjerojatno bježati od dugoročnih obaveza. Ova godina donosi snažne strasti, tako da će biti situacija u kojima će se plamen ljubavi brzo ugasiti. To je zbog toga što će Jarci biti više fokusirani na sebe, nego na ono što se događa u njihovom emocionalnom životu.

Vaša priroda zna biti takva da skrivate svoje osjećaje, no sada je bolja ideja da podijelite s drugima što se događa u vama samima. Mnogima će biti jako drago što vas mogu saslušati i pomoći vam. U principu, 2021. bit će godina da otkrijete i saznate što zaista želite u ljubavi.

Već danas nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), jer je ona profesionalac za ovo područje ljubavi!

POSAO I NOVAC 

Kad je riječ o karijeri, ovo je godina u kojoj ćete još sigurnije nastaviti ono što ste protekle počeli, a ni konkretni rezultati neće izostati. Radit ćete i dalje uporno, predano i disciplinirano, povremeno i po cijele dane, no to vama ne predstavlja nikakav problem. Uočavat ćete probleme u startu, pročitati ljude kakvi zaista jesu, a tako ćete se prema njima i ponašati. Nekima to zbog njihove maske neće biti drago, no Vi ćete na profesionalan način izraziti istinu i preusmjeriti radni proces, spremni potpuno mijenjati sve što treba. Nitko Vam se više neće moći provući pred očima, a Vaš će autoritet porasti. Osim točnih realnih procjena, imat ćete i izvrsnu intuiciju koja će Vam cijelu godinu pomagati u svemu što radite.

ZDRAVLJE

Ponekad ćete biti zaista jako, jako ozbiljni, pa se razvedrite i olabavite kroz neki humorističan sadržaj. Istina jest da je sve bitno, no vježbajte opuštanje i otpuštanje od svega. Tako ćete učinkovitije puniti baterije i hraniti dušu. Najbolje onim što volite (osim posla).

U ovoj godini očekuje Vas mnogo fantastičnih prilika. Nemojte proći mimo njih! Zatražite svoju magiju uspjeha u 2021. godinu, nazovite savjetnicu Katju na kodu 421 i savjetnicu Mirtu na kodu 613064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), koje će to za Vas odraditi!

Više o horoskopskom znaku Jarac doznajte OVDJE!

VODENJAK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021.

BRAK I VEZA
U ljubavi, 2021. godini može biti poprilično čudna. Naime, ljubav možete pronaći na nekim mjestima gdje ni u ludilu to niste očekivali. Preporučuje se da budete spremni ljude vidjeti na jedan drugačiji način nego do sad. Navikli ste na nešto sasvim drugo, ali sada pozdravite svaki oblik ljubavi koji će se pojaviti u Vašoj okolini.

Venera će u 2021. godini većinu vremena prolaziti kroz Vaš ljubavni sektor. Slobodni Vodenjaci imat će velike šanse da uđu u novu vezu, dok će parovima u vezi ovo doći kao prilika da još više učvrste svoje vezu. Svakako postoji mogućnost da će biti blagoslovljeni dolaskom djeteta.

2021. također nosi Vodenjacima veću otvorenost, pa će biti prisutno mnogo flertovanja i osvajanja. To mogu biti osobe iz inozemstva koje ćete upoznati online, a isto tako mogu biti osobe iz vašeg okruženja, osobe s kojima dijelite zajedničke interese i uvjerenja. Također može doći do putovanja na kojem ćete upoznati posebne osobe. Neće biti lak zadatak pronaći idealnog partnera, stoga dajte sve od sebe da se predstavite u što boljem svjetlu, jer će to olakšati povezivanje s potencijalnim partnerom.

Onima koji su privrženi partneru to neće predstavljati problem, ali oni koji su nezadovoljni u vezi već duže, trebali bi razmisliti o nastavku veze. Iskoristite ovo vrijeme da ojačate svoje odnose, u braku se također potrudite unijeti više lijepih trenutaka radosti i sreće.

Siječanj nije okarakteriziran kao mjesec ljubavi, ali za Vas će biti upravo suprotno. Slobodni Vodenjaci trebaju držati širom otvorene oči kako im ne bi promaknula prava osoba. Ako ste u vezi, godit će Vam što vas drugi primjećuju, ali pokušajte ne ugroziti ono što imate. Nema ništa loše u tome da uživate u komplimentima drugih.

U ožujku će se pojaviti potreba da napravite jedno ozbiljno preispitivanje samog sebe da biste vidjeli što želite od Vaše veze i od Vašeg partnera. To će donijeti i razmišljanja o prošlosti, što ste napravili dobro, a što loše. Svakako dajte od sebe da pažljivo razmotrite te stvari. Tu će Vam biti od pomoći Neptun koji Vas u nekom obliku usmjerava, tako da iskoristite njegovu naklonost.

Ove 2021. godine planet Venera će biti u znaku Jarcu veći dio mjeseca siječnja. Planet će se vratiti u Vaš znak većim dijelom u studenom. Tijekom tog razdoblja Vaše emocije mogu biti naglašene, s nekima se čak nećete moći nositi napravi način. Uzmite si vremena i pokušajte protumačiti svoje osjećaje. To je veoma važno ako želite napredovati u ljubavnom životu.

Neovisno o tome jeste li u vezi ili sami, Jupiter u Strijelcu od 08.11. do ostatka godine potaknut će Vas da se usredotočite na intelektualne dijelove svojih veza. To će pomoći slobodnim Vodenjacima da pronađu nekoga s kim dijele zajedničke interese. Parovima u vezi to će donijeti nešto novo što će podići vezu na viši nivo.

Planete tijekom 2021. godine ponekad mogu dovesti do neke vrste nestabilnosti u vašoj vezi, ali ostanite čvrsto na zemlji. Razgovarajte o problemima s partnerom kako biste zadržali harmoniju.

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), jer ćete uz njenu pomoć svladati sve poteškoće u ljubavi u 2021. godini!

POSAO I NOVAC

S gledišta karijere, posao Vam neće biti u prvom planu. Naime, ući ćete u jedan dublji spoznajni proces i biti skloni razmišljanju više nego inače. Osvijestit ćete u sebi kako svoju prošlost do u dubinu, tako dijelom i budućnost kroz intuiciju. Shvatit ćete tko ste, odakle vam sve dolazi i čemu zapravo stremite. Ovo će vama biti važnije od bilo kakvog posla kojeg ćete odrađivati rutinski. Samo oni koji rade od kuće pokrenut će promjene u svom bavljenju. Neka idu korak po korak. Tko planira odlazak u mirovinu, ova godina bi za to mogla biti povoljna. Neki će pak dočekati dugo čekano priznanje koje će ih razveseliti. Novca ćete imati, premda će Vam dolaziti i na složen ili čudan način.

ZDRAVLJE

Kad je riječ o zdravlju, većinu godine povremeno ćete osjetljivije reagirati na stresove, pa se redovno opuštajte. Također su moguće faze nesanice zbog navale misli, a za to je najbolji lijek večernja šetnja na svježem zraku. Uredite ritam aktivnosti i opuštanja kroz pametne životne navike.

U području novca neće biti nikakvih izazova. No svakako nazovite savjetnicu Stoju na kodu 520 ili savjetnicu Sanju na kodu 389, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min),  i zatražite osobni horoskop novca za 2020. godinu!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak doznajte OVDJE!

RIBE – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

BRAK I VEZA

Uvijek ste imali problema kad je riječ o pokazivanju osjećaja. Možda se i nećete složiti s tim, ali činjenica je da se nikada niste smatrali dostupnim za ljubav, barem ne u cijelosti. Većinom ste bili odvojeni od romantike i svega vezano za ljubav, zbog čega ste se osjećali nekako ispražnjeno.

Iako u 2021. u životu Riba neće biti nekih posebnih događaja, iskustva koja proživite oživit će 2021. godinu. Samci se trebaju više družiti jer imaju priliku upoznati nove osobe na javnim događajima, a moguće i u profesionalnom krugu. Ribe u vezi koje možda osjećaju da su upale u zamku monotonije, imat će priliku ponovno probuditi uspavanu strast. S druge strane, Ribe koje su zavisne od partnera u bilo kojem pogledu, postoji vjerojatnost da će se toga osloboditi u 2021. godini.

U 2021. godini ćete promijeniti svoj stav i početi malo više razmišljati o ljubavi. Siječanj i veljača odlično je razdoblje za to da se malo okrenete sebi i preispitate neke stvari, što će posebno dobro doći na području ljubavi. Potrebno je da budete malo više objektivniji i pronađete u sebi ljubav koju ranije niste ni primijetili.

Ta novootkrivena ljubav dat će Vam snagu i optimizam u teškim razdobljima 2021. Stoga dajte sve od sebe da to iskoristite, jer ćete shvatiti da je mnogo lakše djelovati na taj način, nego dozvoliti da se sivi oblaci nadviju nad vama. Posebice ljeti ćete otkriti da postoje osobe s kojima želite provoditi više ili manje vremena u budućnosti.

Najviše sreće ćete imati od 25.02. do 20.03., kada je planet Venera u Vašem znaku Riba. Najbolje ćete se slagati s osobama koje su kreativne i koje većinu svog vremena provode kako bi proširile svoje vještine i znanje.

2021. godina bit će prilično divna kad je riječ o ljubavi i braku. Romantika će zauzeti prvo mjesto, a od partnera možete očekivati odanost i vjernost. Slobodne Ribe će također pronaći partnera koji će im odgovarati. Ribe u braku također mogu očekivati divnu atmosferu.

Unatoč tome, u braku i ljubavnoj vezi katkad može doći do nesporazuma s partnerom. Ali sve nesporazume možete lako izgladiti ako budete otvoreno i mirno razgovarali o njima. Tijekom tog razdoblja moguća je privremena udaljenost od partnera, za što krivac mogu biti i obaveze. Ovo vrijeme ipak možete promatrati kao nešto što će vas još više zbližiti.

Neke Ribe niotkud mogu osjetiti nostalgiju za bivšom ljubavi, a neke Ribe poželjet će se smiriti uz osobu koju vole.

Svakako se savjetuje da ne ignorirate svoje partnere i njihovo pokazivanje pažnje. Uzvratite istom mjerom, jer niste ni svjesni koliko to može učvrstiti vaš odnos. Kontrolirajte svoj ćud kako to ne bi negativno utjecalo na vaše odnose.

Prosinac je mjesec kada ćete imati više inspiracije u ljubavi. Nemojte dopustiti da vaš loša iskustva iz prošlosti koče, potrudite se uživati u čarima ljubavi.

Obratite se savjetnici Mirti na kodu 613064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), i zatražite detaljnu analizu za ljubav u 2021. godini, kako ne biste propustili divne prilike!

POSAO I NOVAC

Što se tiče karijere, u 2021. godini bit ćete jedan od nekoliko znakova za koje bi vođenje velikih financijskih operacija moglo biti stvarno uspješno. Međutim, još uvijek ne biste trebali otvoriti vlastitu tvrtku jer ćete se suočiti s mnogim poteškoćama koje možete izbjeći. Ako ste već započeli, onda će ova godina biti idealna za razvoj. Važno je ne pretjerivati. Racionalno trošite novac jer će prekomjerni troškovi postati ozbiljan problem za Vaš novčanik. S druge strane, svakako biste trebali uložiti u određene projekte. Ako imate vremena, zašto ne biste zaraditi nešto sa strane? Dodatni rad vjerojatno neće biti opterećenje. Ako u dubini svoga srca ne volite ono što radite, nećete dobiti rezultate koje očekujete.

Morate ponovno procijeniti svoju poziciju, promijeniti radno mjesto ili jednostavno preživjeti ovo razdoblje. Uz to, pripazite da ne ulažete sredstva u područja koja obično ne donose financijsku dobit. Drugim riječima, mogli biste postati nečiji dobročinitelj. To će popraviti Vašu sliku u javnosti, a u budućnosti će sigurno utjecati i na Vašu karijeru. Nemojte propustiti poslovne domjenke i druge slične događaje. Na tim se događajima susrećete s ljudima koji bi preko noći mogli unaprijediti Vašu karijeru. Naravno, sve ima svoju cijenu, ali u ovom slučaju ćete definitivno moći pregovarati o isplativim uvjetima. Nemojte stavljati preveliki naglasak na komunikaciju. Ako razmišljate o tome da nešto ostvarite pozivajući se na podršku nekoga koga znate, vaša karijera bi mogla pretrpjeti ozbiljnu štetu.

ZDRAVLJE

Što se tiče zdravlja, ni pod kojim okolnostima nemojte dopustiti da vas zahvate sezonske bolesti. Posvetite se zdravlju. Za Vas će najteže razdoblje biti početkom godine. U sredini i prema kraju godine, Vaše zdravlje će se stabilizirati. Ako ste aktivno radili na sebi, moći ćete se riješiti mnogih kroničnih problema. Samo se nemojte uzrujavati, pogotovo jer u većini slučajeva uzrok problema neće biti u okruženju, već u Vama.

Ako osjećate da Vam je potrebna osobna analiza za 2021. godinu, nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921 i savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., čije će Vam karte dati odgovor na sva Vaša pitanja!

Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE! 

UPRAVO SE ČITA:

Nostradamus o 2021. – nova otkrića u starom proročanstvu!

 

Veliki godišnji horoskop za 2021. – saznajte što Vam donose zvijezde!

 

Besplatno tarot predviđanje za 2021. godinu

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika