Kako koristiti Tarot? | ASTRO24h

Kako koristiti Tarot?

tarot

Prilikom korištenja Tarot karata važno je da se otvaranje uskladi s ritualom i da ste dobro skoncentrirani, kako biste dobili odgovor na sva pitanja. Obavezno zapalite bijelu svijeću i tamjan od sandalovine da se očiste astralne zone iz kojih dolaze odgovori. Ako je to učinjeno, možete postaviti pitanje kartama, a zatim tumačiti otkrivenu kartu.

Odgovor se može dobiti od Tarot karata samo ako postavite “jedno” pitanje. Veoma je bitno dobro formulirati pitanje. Krivo formuliranim pitanjem se dobije pogrešan ili nerazumljiv odgovor koji vodi do zablude. Dobro pitanje je jednostavno i jasno. Želeli bi Vam skrenuti pozornost da samo obučena osoba smije koristiti ove karte!

Primjer: Zamislite par čija je veza u krizi. U skoroj budućnosti ih čeka ozbiljan razgovor. Trebali biste pitati karte: “Kako se ponašati na sutrašnjem susretu?” Na ovo pitanje će dobiti odgovor što je ispravno ponašanje. No još uvijek nije jasno trebaju li ostati zajedno ili prekinuti vezu.

Dakle, trebali biste pitati karte: “Kako se ponašati sutra da bismo ostali zajedno?” Ako je odgovor na oba pitanja skoro isti kao što je navedeno od prethodnim Tarot kartama, tada trebaju i dalje biti u kontaktu pa čak i ostati zajedno.

U ostalim slučajevima nije sigurno da je odgovor na prvo pitanje da će ili trebaju ostati zajedno. Inače, ovo drugo pitanje je dobar primjer kada je u pitanje već uključen pokazatelj slobodne volje i očekivanja.

Naravno, morate biti svjesni jednostavne činjenice da onaj tko postavlja pitanje može biti u zabludi u svojim zahtjevima sudbini i slobodnom voljom krenuti krivim putem.

S obzirom da Tarot karte daju odgovore na pitanja, treba ih  jasno tumačiti jer kada onaj koji pita čuje odgovor karata, već u glavi počinje zamišljati budućnost. Iz tog razloga se može dogoditi da karte na dva ista pitanja zaredom daju drugačiji odgovor.

tarot karte

Također je moguće da se ponovnim diljenjem karata na ista pitanja dobiju iste karte, ali s drugačijim odgovorom.

Karte možete pitati bilo što i velika su pomoć u donošenju odluka, daju naznake o mogućim posljedicama, daje mogućnot da sami donesete odluku.

Karte daju informacije o promjenama i procesima, osim toga daju nam priliku da naučimo o sebi zanimljive stvari.

Za koji vremenski period  možete pitati karte?

Tarot karte možete pitati do tri mjeseca, ne dulje. Međutim pouzdane informacije mogu se dobiti ako se pitanja postavljaju na dobro poznatim praznicima. Iz godine u godinu na dan rođenja, karte daju uvjerljive odgovore na postavljeno pitanje sa životnim zadacima s kojima će se osoba nekoliko puta godišnje susresti.

Karta daje smjernice i odražava trenutno stanje uma.

Ovdje pitajte naše savjetnike koji će najboljim stručnim znanjem Vas pomoći i voditi kroz labirint života kako biste našli putokaz!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (2)

sanja on September 1, 2014 Odgovori

Dali cu ostati trudna po drugi put

    sanja on September 1, 2014 Odgovori

    Dali CE moja cerka pricati

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika