Ljubavni horoskop za siječanj 2020.! | ASTRO24h

Ljubavni horoskop

besplatni ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop

Ovan
Ovnovima koji su trenutno sami avanture neće nedostajati, no to ne znači da ćete ostvariti kvalitetnu vezu. Svo vrijeme se možda osjećate kao da Vam nešto nedostaje, pa trenutno ništa ne može biti dobro. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), i zatražite ljubavno proricanje, potražite odgovore! Pravi izazov za Ovnove koji žive u vezi je mogu li se strpljivo nositi s ljubomornim ispadima partnera.

Bik
Očekuje Vas prijelazni mjesec. To bi mogao biti veliki susret sa starim poznanikom, ispunjenje nove ljubavi ili zajednička noć s nekim koga jedva poznajete. Ali ovaj veliki zaokret može biti ili razočaranje ili prekid veze koja je bila tek formirana. Nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min), i izbjegnite probleme uz njenu pomoć! Bikovi koji su u bračnom odnosu mogu biti zadovoljni tijekom siječnja, ali možda će Vam nedostajati malo romantike i strasti.

Blizanci
Ovo je idealan mjesec ako ste u potrazi za partnerom, ali ni romantike neće nedostajati. Posebno će sredina mjeseca biti vrlo korisna kako bi Blizanci pronašli pravu ljubav. Blizanci koji su trenutno u dugotrajnoj vezi također mogu očekivati dobro izbalansiran, romantičan život, no u drugoj polovici mjeseca postoji dobra vjerojatnost da će se dogoditi nešto što bi Vas moglo uznemiriti. Već danas nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min) , koja će pogledati o čemu se točno radi!

Rak
Iako Rakovi sada lako mogu imati avanture na jednu noć, izgradnja odnosa može biti mnogo tvrđi orah za njih. Možda osoba s kojom razmišljate u tom pravcu želi samo malo „opuštanja“ i zajedničko provedeno vrijeme. Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min) , koja će pogledati gdje možete pronaći pravu ljubav! Ako ste u vezi, trebali biste raditi na ublažavanju napetosti, pojačavajući želju da se veza poboljša.

Lav
Ono što lako dolazi lako i prolazi. Ali nemojte se samo tako predati ako ste još uvijek sami! Obratite se savjetnici Dadi na kodu 432, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min) , kako biste saznali tko je prava osoba za Vas! Oni koji su trenutno u vezi, željni su malo više slobode. Stalne rasprave mogu učiniti da se osjećaju kao da su pod nekim teretom.

Djevica
Oni koji su trenutno bez bračnog para mogu biti prilično umorni i mogu biti gotovo potpuno ometeni potragom za materijalnim stvarima. Možda ćete imati manje energije nego inače, ali to ne znači da će mjesec biti potpuno uzaludan. Za Vas koji živite u vezi, siječanj će biti vrlo napet mjesec. Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min) , koji će Vam pomoći stvoriti sklad!

Vaga
Ako još uvijek niste u vezi, siječanj donosi vrlo ugodno i opušteno razdoblje kada lako privlačite pažnju drugih. Naravno, drugo je pitanje koliko njih obećava potencijalnog ljubavnog partnera. Za Vage koje su u vezi, tijekom mjeseca može biti izuzetno važno razgovarati s partnerom o svojim osjećajima i tako otkriti njihove duboko usađene probleme. Ako ne možete pronaći odgovore, nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min) , i zatražite predviđanje za ljubav!

Otvorite svoj ljubavni TAROT kod najboljih Tarot Majstora!

Škorpion
Ako ste sami, upustite se u vezu samo ako ste sigurni da Vam je to zaista potrebno. Ako smatrate da se nećete osjećati ugodno, nemojte se upuštati u avanturu, jer se možete razočarati! Nazovite savjetnicu Evu na kodu 431, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min) , koja će Vas upozoriti na sve opasnosti! Škorpioni u vezi mogu uspjeti produbiti svoju ljubav, ali skloni ste pogrešnom tumačenju određenih stvari ili pretjeranom reagiranju.

Strijelac
U drugom tjednu siječnja, prema zvijezdama, najveće su šanse za novu vezu. Stoga dajte sve od sebe kako biste privukli najbolje u svoj život! Obratite se savjetnici Ziji na kodu 523,064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min) , koja će Vam odraditi magiju ljubavi! Za Vas koji ste u vezi, siječanj može biti početak vrlo ugodnog razdoblja, kada zasigurno možete izjaviti da će sve biti savršeno.

Jarac
Sada je vrijedno obratiti više pozornosti na nekonvencionalne platforme za upoznavanje jer velika ljubav u živote Jarca upravo dolazi iz ovog smjera. Ako ste u vezi, imajte na umu da se ne smijete prepustiti zavođenju. Povratka neće biti, stoga dobro razmislite što činite. Nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min) , i zatražite anđeosku poruku o Vašem privatnom životu!

Vodenjak
Ako nemate partnera, u siječnju ćete imati veliku priliku upoznati utjecajnu ličnost koja ne samo da može imati veliki utjecaj na Vašu karijeru, već se možete upustiti u emocionalnu vezu. Ako živite u vezi i imate poteškoće sa partnerom, najvažnije je da ne tražite utjehu u naručju drugih, jer će Vam to donijeti dugoročne probleme. Vrijedno bi bilo zatražiti osobno tarot predviđanje, stoga nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min) , koja će to za Vas odraditi!

Ribe
Siječanj pruža vrlo dobre šanse za pronalaženje partnera, ali postoje i neke poteškoće koje trebate savladati da biste sada pronašli pravu osobu. Jedna od takvih prepreka može biti nedostatak vremena. Za parove, najveći izazov može biti Vaša sposobnost da pokažete toleranciju za dosadne stvari voljene osobe. To nije lako, pogotovo nakon što ste o tome više puta raspravljali. U našem Astro centru Vas čeka savjetnica 064 525 522 (fix: 3,49 kn/min, mob: 4,78kn/min) , koja će Vam reći što možete učiniti da poboljšate svoj odnos!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika