Ljubavno proricanje putem Tarota | ASTRO24h

Ljubavno proricanje putem Tarota

Astro24h, advisor, , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar

Ljubavni tarot pokazuje skrivene stvari u pozadini svake veze. Ono što se događa iza kulisa. Možda se iza hladnog odnosa s partnerom krije uvreda, no može biti i da se već polako udaljava od Vas. Ili se tek sada budi ljubav u srcu, no još uvijek to ne smije pokazati. Ako ustanovimo što se točno događa, pomoći će Vam kako se odnositi jedan prema drugom i kako djelovati u takvim situacijama.

TAROT KARTE:

I. Čarobnjak:

Ova karta pokazuje spontanu ljubav, jako uspješnu vezu. To je veza u kojoj si možete ‘sve dopustiti’, no ne pod svaku cijenu. Naravno, po pisanim i nepisanim etičkim i moralnim standardima kojih se pridržavamo, mi sami možemo utjecati tj. upravljati vezom pomoću nebesko-zemaljskih pomagača. Ključ je u Vašim rukama kako želite postupiti jer se nikad ne smije iskorištavati mogućnost koja je dana, ona koja je na raspolaganju.

II. Velika svećenica:

Ova karta svima ukazuje na pozitivne vijesti. Razumijevanje, iskreno suosjećanje, blizina druge osobe, duhovnu bliskost rodbine, nježnost, ljubavnu brigu i posljednje, ali ne i najmanje važno nevidljivu povezanost s partnerom u vezi. Ako živite sami, ova karta Vam pokazuje da je riječ o načinu zivota koji ukazuje na stpljivost, otvorenost i ukazuje da ste osoba koja slijedi svoj unutarnji glas. Vi žudite za dubokom duhovnom vezom za koju ste se spremni boriti.

Astro24h, advisor, DADA , DADA 432, kod 432 , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti

III. Carica:

Ova karta prikazuje promjene i novosti, kao i proširenje u obitelji. U svakom slučaju se odnosi na život, a u večini slučajeva na pozitivan razvoj. Osim toga može se odnositi na jedan dio majčinske ljubavi jer ukazuje na novu, dobro ukorijenjenu vezu s dobrim temeljima i plodnim tlom. Unesite kreativnost u Vaše odnose, ostvarite sve ideje. Kako bi inovacije uspjele, otvorite srce, napravite prostor za želje, snove i razvoj putem kojih možete napredovati.

IV. Car:

Ova karta ukazuje na period kada možete učvrstiti vezu i stvoriti pouzdan i snažan odnos. Karta Car može pokazati kritički razum, triježnjenje, ali i razočaranje. Prema tome, on je strog, ambiciozan, ali sa tendencijama za sigurnost koje mogu dovesti do rizika da odnos s partnerom bude krut. Ako ste previše trezveni ili ako previše gledate na svoju sigurnost, čuvajte se da trezvenost ne dovede do nemaštovito isklesane osobe, perfekcionista!

V. Veliki svećenik:

Ova karta pokazuje da je Vaš životni tijek došao u razdoblje međusobnog povjerenja i razumijevanja u kojem je odnos u vezi nadvisio idealno. Moralne vrijednosti, osobine ličnosti i vrline su postale dominantne. Do sada Vas je Vaša vjera i snaga dovela do ove točke gdje ste velikodušni i iskreni. Ako ostanete iskreni i ne dopustite da Vas itko omete u Vašim idealima i moralnim principima, onda je to put do sigurnog cilja. Na razini događanja, ova karta pokazuje na Vaše želje, a to su namjere da stupite u brak sa partnerom.

VI. Ljubavnici:

Ova karta ukazuje na veliku ljubav koja je jako duboka i u potpunosti prodire u dušu. Odnosi se na formiranje novog odnosa ili pokazuje na sadašnju partnersku vezu u kojoj ste pronašli pravu, iskrenu ljubav i sreću. Karte kažu da konačno odustanete od ideje princa na bijelom konju i bajki i da prihvatite da one ne postoje u stvarnom životu. Pravi On/Ona ne dolaze u naš život savršeni, nego baš čekaju da budu otkriveni od nas.

VII. Kočija:

Ova karta može ukazati na razvoj nove veze i odnosa koja bi nas izbacila iz naše stare i dobro poznate situacije i/ili okruženja. Spremni ste na novi put, voljeli biste ostaviti stare stvari  u prošlosti. Možda su se događaji previše brzo odvijali, možda ste Vi bili brzopleti ili ste ipak izabrali rizičan potez. Karta također može značiti da je u staroj vezi opet oživjela ljubav koja može eliminirati apatiju i loše navike.

Astro24h, advisor, Dora, Dora 903, kod 903, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti

VIII. Vaga:

Prije svega ova karta ukazuje na pristojno ponašanje i ravnotežu. Ne pokazuje nikakav put prema zadovoljstvu, ali može predstavljati lažni rat. Ovo je period izraženog nasilja sa obje strane i na razini događaja ukazuje da je vrijeme za pravdu. Ako ste se do sada borili za jasan i objektivan cilj u vezi, tada ste stigli do ključnog perioda koji će donijeti rezultate. To znači da je uspjeh stigao. Sada će se pokazati pozitivne ili negativne stvari. Lozinka karte je poslovica: “kako prostreš, tako ćeš i leć”.

IX. Pustinjak:

Ova karta ima ambivalentna obilježja. Može značiti i na usamljenost u vezi, no ipak glavna osobina se odnosi na duboko priznanje onoga što je doista važno u Vašoj vezi. Ljubav nas često vodi na zrele odluke, dobrovoljna ograničenja, kompromise koji su u interesu Vaše ljubavi. No, isto tako može biti i mudar uvid da je u odnosima s partnerom ipak potrebna osama na par sati ili minuta provedenih u miru, u kojem svatko može uživati.

X. Sudbina- kolo sreće:

Možete osjećati da ste u prošlosti bili iskorišteni. Prvo, u slučajevima kada nemate partnera ili kada ste bili u problematičnoj vezi, nezadovoljavajućem odnosu. Čini Vam se da niste bili u mogućnosti utjecati na Vašu situaciju. Ponašanjem pokazujete da ne možete učiniti ništa kako biste bili sretni, pa i za događaje na koje imate utjecaj. Ako se dublje koncentrirate na svijest, tada morate shvatiti da namjeri još nije stiglo pravo vrijeme. Morate znati koje lekcije su one koje dovode do sretne promjene i koje će pokrenuti kotač sudbine na bolje.

XI. Snaga:

Ovdje je strast izražena. Karte pokazuju odnos koji karakterizira živost temperamenta, a ponekad čak i dramatična raspoloženja. Obično karta  pokaže i obilježi snažan znak koji se pojavljuje kao blago koje može unijeti puno energije u svakodnevni život. Možete doživjeti veliko duhovno uzbuđenje i entuzijazam u duši. Odvažite se sada ili čak budite hrabri. Sada je vrijeme da pokažete koje su snage žive u Vama.

XII. Obješen-čovjek:

Vi ste rob Vaše veze, a to je neugodna situacija. Ako ne živite u stalnom partnerskom odnosu, nema koristi u potrazi za razvojem odnosa povjerenja, nikako nećete uspjeti. Ukoliko ste u lošoj vezi, teško je izbjeći kontakt i prekinuti vezu. Možete pokušati, no uzalud. Zapeli ste, i Vi osjećate da ste zatvorenik koji ne može da ostvari namjere i ne kreće se prema naprijed. Možda ste previše umorni i previše iscrpljeni. Morate ponovno razmisliti o stvarima. Trebate shvatiti što ste učinili krivo da biste riješili situaciju.

Astro24h, advisor, Zvjezdana, Zvjezdana 458, kod 458 , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti

XIII. Smrt:

Ova karta označava kraj razvojne faze. Često ukazuje na prekid veze. Trebate se oprostiti od partnera. Čak, i,ako je to bolna spoznaja, ne možete se sakriti od nje. Ne treba odgađati ili samo pobjeći, jer onaj tko bježi je često uklet. Umjesto toga, zahvalite se partneru na prekrasnom vremenu koje ste proveli zajedno, čak mu/joj možete ponuditi prijateljstvo. Svakako završite i oprostite se jer je ovaj slučaj već odavno zapečaćen. Vrijeme je da prekinete tu nit među Vama.

XIV. Umjerenost:

Ova karta pokazuje razdoblje blaženog sklada u vezi. Međutim, ovakva iskustva možete prikupljati samo u tišini. Ne putem djela, intimnošću bez vanjskog sjaja, nego skromnošću koja daje ovom doživljaju kvalitetu. Vi ste stabilni, mirni, skladni i ništa Vas ne može omesti. Sačuvajte svoj duševni mir koji ste pronašli. Na razini aktivnosti, karta može ukazati na prijateljske susrete i emocionalnu privlačnost.

XV. Vrag:

Ova karta pokazuje strastvena iskušenja u vezi i senzualnu napetost. Osjećate da ste ovisnik, rob snažnog osjećaja zavođenja i da ste dospjeli u fazu ovisnika o ljubavi. Ova karta se može tumačiti kao upozorenje da se igrate s vatrom i da se mnogo brže nego što mislite, možete i opeći. U skladu s tim ova karta pokazuje na nesretne veze, komplicirane psihološke igre, ovisnost o osobi, nasilno ponašanje i okrutni mentalitet.

XVI. Toranj:

Eksplozivna snaga ove karte ne podrazumijeva nužno uništenje. Toranj pokazuje, ako ste se previšenvezali ili ste iz lažne želje držali odnosa, da ste si sami napravili zatvor u kojem ste zarobljeni. To također znači da ste rigidni ili ste sagradili zidove oko sebe i sada odjednom je nešto duboko dotaknulo Vašu dušu. I premda ste puni strahova, ipak krećete u novu vezu. No osjećate se bespomoćnim i nemoćnim da otvorite nove puteve.

XVII. Zvijezda:

Karte pokazuju na susret, obećavajuću dugoročnu vezu. Ovaj odnos ima sigurnu budućnost, rođeni ste pod sretnom zvjezdom. Promatrajte stvar kao dobru mogućnost koja Vam se pruža i koja Vam nudi dobru perspektivu od velike važnosti za veze u budućnosti. Vjerujte u svoju dušu i pozitivni razvoj događaja. Budite maksimalno optimistični.

Astro24h, advisor, Žuži , Žuži 875, kod 875 , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti

XVIII. Mjesec:

Ova karta pokazuje nostalgične osjećaje, snove i kule u zraku u Vašem životu. Osim toga, možete iskusiti strahove i nesigurnosti. Pokazuju da se morate izboriti s ljubomorom, osjetljivosću, strahovima u vezi. Čak i sa napuštanjem. To je jedinstvena prilika da budete svjesni sebe i svojih iskustava u ranom djetinjstvu, čak i liječiti svoju dušu iz tog perioda. Također se može odnositi na činjenicu da je u karti prikazan odnos koji je ništa više nego samo san.

XIX. Sunce:

Sunčano razdoblje u Vašem životu, baš kako je i naznačeno na karti. Toplina u srcu, osvežavajuće raspoloženje. Na razini aktivnosti može ukazivati na sretno ljetovanje. Na dubljoj razini interpretacije pokazuje sve osobina sunca: neograničeno sja i daje energiju, bez prestanka pruža energiju. Toplo srce, velikodušnost, nježnost, briga, razumijevanje drugih ljudi je faza koju možete proživjeti sada. Nemojte odugovlačiti, uživajte u radosti i sreći!

XX. Presuda:

Ova karta pokazuje na već postojeću vezu ili neku vezu koja je u razvoju. Ovdje nije riječ o površinskim željama i doživljajima, niti o bajkama i prinčevima, nego o dubokim promjenama da shvatite kako ste se odvojili od mogućnosti da ovu sretnu okolnost opazite. Karta ukazuje na vezu bez uloga i bez maski u koji će obje strane pronaći sreću. Bit ove karte je u blaženoj oslobađajućoj sreći.

XXI. Svijet:

Ova karta se odnosi na to da se osjećate kao kod kuće u ovoj vezi i da ćete uskoro pronaći partnera svog života koji će biti kraj Vas i u dobru i u zlu. Odnos označen kartama nikad ne pokazuje laka poznanstva i bliskost, nego dugoročno prijateljstvo ili ljubav koja je od velike važnosti za Vaš životni razvoj. U drugom smislu, pronašli ste pravi dom. Definitivno je pozitivan krajnji ishod. Ova karta je sretni kraj.

XXII. Luđak:

Ova živopisna karta, može pokazivati neodgovornost, nemar i nepouzdanost. Otkrijte svoga partnera iznova i pokažite i Vi svoje lice tj. tko ste zapravo. Možete osjećati čari novoga i žudnju za raznolikošću. Unesite u vezu nešto sasvim novo i neobično. Slušajte svoje instinkte i budite spontani. Na razini događaja karta se može odnositi na novi početak veze ili novu vezu. Također to je poticaj za postojeću vezu za napredak koja nekada kreće rođenjem djeteta.

Pronađite i druge članke koji će Vam pomoći da potražite odgovore putem tarota.

Ukoliko želite stručan odgovor putem Tarot karti, naši savjetnici s dugogodišnjim iskustvom u radu s Tarot kartama će vam pomoći.

Postavite pitanje stručnjaku i saznajte kako riješiti nedoumicu i učiniti pravi korak!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

minela on July 22, 2014 Odgovori

Dali cu se ponovo poceti zabavljet sa momkom od prije dvije godine na koga jos uvijek mislim

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika