O nama

 Astro24h: Astrologija i tarot – savjetovanje i proricanje

Astro24h je internetska stranica koja na jednom mjestu okuplja najbolje astrološke i tarot majstore u regiji i povezuje te s njima putem specijaliziranih telefonskih centara. Sa svojim bogatim programom prisutni smo u sedam europskih zemalja, a naš stalni rast je odraz naše politike održavanja izvornosti i kvalitete.

Naš cilj je svakom korisniku omogućiti neprekidnu pomoć i usmjeravanje kroz savjetovanje i proricanje putem tarota, astrologije i ostalih tehnika. Želimo ti svakodnevno biti na raspolaganju kako bismo ti omogućili da stekneš bolje razumijevanje o sebi, svojim bližnjima i svemiru oko tebe i u tebi. Zbog toga ti na našim stranicama nudimo pristup do više od 150 astro i tarot telefonskih savjetnika, koji su ti na raspolaganju 24 sata na dan, 7 dana tjedno.

Nudimo ti bogatstvo tehnika:

  • Astrologija  - saznaj više o odnosu sebe i svoje okoline, uporištima na kojima ćeš graditi bolje sutra. Odgovor je u tebi…
  • Tarot  – stekni jedinstven uvid u vlastite ciljeve i prepreke, odvaži se i nadiđi svoje svakodnevne probleme. Tarot karte će ti pokazati puteve koji su do sada bili prikriveni očima svakodnevnice.
  • Visak – pogledaj duboko u sebe, razotkrij svoja unutarnja fizička i duhovna stanja i probleme i dovedi svoju energiju u stanje harmonije.
  • Numerologija – prepoznaj vrline, mogućnosti i životne tokove sebe i svojih bližnjih. Usmjeri sva svoja djelovanja ka uklanjanju negativnih aspekata života.
  • Reiki – pobjedi stres! Pomoću ove japanske metode ostvarit ćeš relaksaciju na svim razinama: kako mentalnoj, tako i emotivnoj, duhovnoj i tjelesnoj.
  • Bioenergija – preuzmi kontrolu nad kozmološkim energetskim tokovima koji se nalaze u tebi i svuda oko tebe. Neka rijeke života postanu tvoje vodilje…

Uz to, jamčimo ti:

  • Centar za pomoć 24/7  – Vrhunski astro i tarot savjetnici u svakom trenutku dana ili noći
  • Profesionalan i prijateljski pristup svakog našeg savjetnika
  • Kontinuiranu edukaciju svih naših djelatnika
  • Neprestanu podršku za korisnike

Od sada nas možete dobiti i iz drugih zemalja!

Naši mnogobrojni zadovoljni korisnici najbolji su pokazatelj kvalitete našeg rada. Neka Astro24h postane i tvoje centralno mjesto za pomoć i savjetovanje, bilo kroz astrologiju, tarot ili neke druge tehnike.

Prati nas na našim Facebook stranicama i svakodnevno se informiraj o novostima, tehnikama i savjetnicima.

Problemi i brige ne biraju ni mjesto ni vrijeme, pa ne moraš ni ti čekati na rješenje!

Astrologija i tarot u sebi skrivaju brojne odgovore koji su ti nadohvat ruke. Priključi se Astro24h zajednici, odaberi svog savjetnika i nazovi već danas.

Jer nikada ne znaš što sljedeća tarot karta skriva…

Tvoj Astro24h