Poruka TAROTA za ljetne mjesece | ASTRO24h

Poruka TAROTA za ljetne mjesece

tarot_karta

Ljeto je vrijeme žetve.

Prema principu žetve usjeva, kao što izreka kaže: Kako siješ, tako ćeš i žnjeti tj. ono što daš, to ti se i vraća. Naše misli također utječu na nas i našu okolinu, stoga budite oprezni što mislite. Vi ste ono što mislite, jer vaše misli hrane i misli o vlastitim izborima. Odgovornost morate preuzeti i Vi  kao i svi koji su u to uključeni! Dakle, u konačnici Vi morate živjeti sa svojim vlastitim odlukama, a ne drugi ljudi.

U ljetnim mjesecima morate se pripremiti za ostatak godine. Ovo je vrijeme prikupljanja snage za slijedeći period. Važno je da najzad odete na zasluženi odmor, ali to vrijeme ne provodite za drugi posao i učenje! Ovo vrijeme morate potrošiti za svoj dobro zaslužen aktivni ili pasivni pravi odmor! Bez obzira gdje se mjesto nalazi, put Vas može voditi domaćim, stranim ili seoskim krajevima, putovanje može biti na planini, ravnici, na plaži ili put ka moru. Bitno je da otkrijete odmor, opuštanje i sreću u prekrasnim trenucima!

Mjesec Svibanj: mjesec ljubavi i zaljubljivanja. Najsvečaniji praznici počinju u ovom periodu spomenom na najmilije: Majčin dan, Dan djece.
Prvi Svibnja i Praznik Rada, a zatim u prvom tjednu maturanti dobivaju posebnu pažnju! Polaganje testa mature počet će završnim ispitom.
Oni koji studiraju ne uče za druge,  ne za roditelje, već za samoga sebe! Život će Vam pokazati da upravljate sami svojim odlukama. Dok god živimo mi učimo i ponavljamo lekcije dok ne naučimo što treba, bez greške. Život je najveći majstor i pokazat će Vam Vaše mjesto i ono što je Vaš zadatak tokom života. Svi bi trebali učiti uvijek!
Dijamant se može klesati samo drugim dijamantom, zato što smo svi neobrađeni dijamanti.
Simbol Visoka Svećenica u tarot kartama, pokazuje duhovnu poruku svibnja: znanje i učenje. Visoka svećenica ne samo da ukazuje na važnost učenja, nego nam pokazuje i širok spektar znanja: samo morate živjeti s tim i biti u stanju shvatiti, ali ne i zlostavljati već ponizno ga prihvatiti.

Lipanj: studenti su konačno položili svoj posljednji ispit i počinje ljetna stanka. Pravo olakšanje i za učenike i njihove obitelji, a pogotovo za njihove učitelje. Prvi vikend je Dan Učitelja. Najistaknutiji blagdan u ovom mjesecu su: Duhovi. Tisuće hodočasnika idu na Sveta mjesta da se duhovno napune.
U tarot kartama simbolizirane su tajne Mjeseca. U noći 21. lipnja u vrijeme ljetnog solsticija, najkraćeg dana, Ivanje, Ivanjske noći, tajanstvene mistične noći, kada se obavlja drevni ritual uz paljenje i preskakanje vatre. Vještičarenje, proricanje sudbine, manifestacija jake intuicije, pojačana vidovitost, intenzivna analiza snova, sve to ukazuje da je to dan proroka, medija i vidovnjaka. Vrijeme je da primjetite da niste samo tijelo, već i um i duša. Ono što se ne vidi je najvažnije!
S druge strane, 6. karta Tarota, Ljubavnici, također simbolizira da li je donesena dobra odluka u mjesecu blizanaca. U ljubavi i vezi kreće period romantike.

Srpanj: ljeto je u jeku. Vrijeme opuštanja, večina nas je na godišnjem odmoru. Uz zakonodavstvo i sudske poslove, mnoge institucije zatvoraju svoja vrata. Obratite pozornost na Vašu djecu, posebice zbog nagle slobode mogu postati neobuzdani mali ždrijepci. Ponekad ih treba zauzdati i pametno ih voditi da ispune vrijeme korisnim aktivnostima. Ne dozvoliti im da svašta rade, ali zaštitom i pažljivom ljubavi ih čuvajte, ne budite previše popustljivi, ali dajte im slobodu.

U Tarotu je karta broj 7. Pobjeda, a 11. Sila, pogotovo ako je simbol žena koja jaše lava, kao Ansata Tarot. Dakle, ovisi koje  tarot karte otvaramo kod Velike Arkane. Preuzmite kontrolu nad Vašim životom u svoje ruke, dakle, budite hrabri kao što hrabra žena jaše lava, kao što je prikazano simbolom na 11. karti Ansata tarota i ugrabite svoju sreću! Uostalom, tko se usudi, pobjeđuje!

Kolovoz: period žetve, vrijeme berbe, Blagdan kruha. Tarot karte simboliziraju dan ispunjenja,  mjesec berbe, ali pokazuju na ispunjenje na ljubavnom planu života, otkrivanje ljubavi. Isto tako  može ukazivati na dječji blagoslov odnosno trudnoću. Planovi su okrunjeni uspjehom! No, baš kako biblijski primjer pokazuje, ako je sjeme posijano na dobru zemlju, u pravo vrijeme onda će i plodovi dospjeti na vrijeme. Planovi će biti okrunjeni uspjehom!

Kako siješ, tako ćeš i žnjeti!

Ako ste i Vi znatiželjni što Tarot pokazuje za Vas ovo ljeto? Ljubav? Novac? Zdravlje?

Za tarot konzultacije i predviđanje kliknite ovdje!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika