Prošli životi kroz astrologiju | ASTRO24h

Prošli životi kroz astrologiju

stonehedge_past_life_regression

Prema određenim vjerovanjima i teorijama niko od nas ne prestaje živjeti , nego se u trenutku smrti ponovo rađa i nastavlja živjeti jedan drugi život , na drugom mjestu i u drugačijem vremenu. Smatra se da se rađamo sa određenom osobnošću i poput glumaca igramo različite uloge, ali uvijek u skladu sa našim karakterom koji napreduje ili nazaduje ovisno o tome kako reagiramo na životne okolnosti u kojima se nalazimo. Sve što se u životu događa samo je lekcija koju pojedinac treba svladati na putu prema savršenstvu i oslobođenju duše od vezanosti za ovaj svijet. U ovakvim okvirima i na osnovi saznanja o karakteristikama i afinitetima svakog horoskopskog znaka astrologija može pretpostaviti na kojem mjestu i u koje vrijeme se odvijao prošli život svakoga od njih.

OVAN: 

Gladan borbe i uspjeha Ovan, ima srce ratnika i osvajača. Nije čudno ako je učestvovao u legendarnim bitkama na osnovi kojih je zadobio hrabrost, borbenost, a ponekad i agresivnost. Ovan je bio jedan od vojnika na kulama starog Babilona ili je kao odvažan borac branio čast japanskog cara. Moguće je i da je umjesto svojih ratničkih sposobnosti pokazivao one atletske i to negdje u drevnoj Olimpiji. U ovom životu , Ovan će imati priliku pokazati svoju vatrenu i energičnu prirodu, ali bi kao lekciju trebao naučiti da u nekim situacijama kontrolira svoju impulzivnost, bude manje tvrdoglav, a svoju veliku energiju dovede u ravnotežu sa stanjem duha.

BIK: 

Jedna od najvećih karakteristika Bika je njegova velika ljubav prema prirodi. Nije isključeno da je nekada boravio na egzotičnim mjestima Azije gdje je priroda bila netaknuta i s kojom je mogao doživjeti potpuno ujedinjenje. Isto tako, Bik otvoreno pokazuje sklonosti prema ljepoti i svim vrstama ručnih izrada predmeta porijeklom iz Azije. U ovom životu, Bik sigurnost vidi u novcu, a karmički savjet je da se u nekim trenucima vrati svojim izvornim korjenima i da unutrašnji mir potraži i u nekim ne materijalnim stvarima.

BLIZANAC: 

Blizanac je i u svojoj prošlosti imao nemirnu prirodu i avanturistički duh. I tada je težio novim saznajima i novim poznanstvima. Zauzimao je mjesto među aristokracijom Francuske ili Engleske, gdje je svojom duhovitošću osvajao ljude i plijenio mudrošću i inteligencijom. Isto tako, mogao se naći i kao prodavač u Kini ili Indiji gdje je zadovoljavao svoju avanturističku prirodu. Zbog toga bi bilo krajnje vrijeme da se u ovom životu napokon posveti jednoj osobi i zadovolji potrebe srca.

RAK: 

Rak je tijekom svojih prošlih života bio umiješan u obiteljske drame i skandale. Mogao je igrati ulogu brižnog roditelja (najčešće majke) koji je uspio odgojiti nekoliko djece, ali koji nažalost nije uspio izgraditi vlastitu ličnost. Najvjerojatnije je boravio pored obala Nila, u drevnoj Egipatskoj civilizaciji. U ovom životu se poziva da više pažnje posveti sebi i svojim potrebama, a da na drugo mjesto stavi obitelj i njihove želje.

LAV: 

Priroda egocentričnog Lava u prošlosti nije bila drugačija. Ako nije imao aristokratsku krv europskih kraljeva ili careva stare Mezopotamije onda se barem nalazio u njihovoj neposrednoj blizini i zauzimao značajno i cijenjeno mjesto – gladijatora ili osobnog carskog opernog pjevača. Zbog toga je Lav toliko ponosan i osjetljiv na svoj ego. Zato bi trebao svoje osobne potrebe bar malo ostaviti sa strane i više pažnje pokloniti, ako ne svima, onda barem onima koje zaista voli.

DJEVICA: 

Požrtvovnost i sposobnost Djevica da se posvete slabima i ugroženima nije novina. Vrlo je vjerojatno da su nekada bile monasi u srednjevjekovnim manastirima koji su se odrekli osobnih života zbog viših ciljeva. Budući da su vrijedni i dobri radnici postoji mogućnost i da su se bavili obradom zemlje na keltskim ravnicama. Savjet u novomživotu je da manje brinu, da se opuste i prepuste se uživanjima i ovozemaljskim zadovoljstvima.

VAGA: 

Kao simpatizer i odličan poznavatelj umjetnosti Vaga je svoju potrebu za ljepotom, harmonijom i skladom pronalazila upravo kao umjetnik. Možda baš u srednjem vijeku u Francuskoj kada je umjetnost cvjetala na svim poljima, kao pjesnik starog Rima ili slikar renesansnog perioda koji je na taj način iskazivao svoje najnježnije osjećaje i dobro ponašanje. Kroz ovaj život bi trebao iskoristiti svoje talente i još više ih razraditi.

ŠKORPION: 

Škorpionova duša je oduvijek putovala mračnim i opasnm stazama i ostvarivala najdublje unutrašnje porive. Možda se u Perziji snažno borila kao rob u želji da očuva svoje dostojanstvo ili je kao alkemičar ili astrolog pokušavala odgonetnuti misterije svijeta. Mogla je boraviti u drevnoj Kini gdje je učila kako praktičnim i fizičkim radom umiriti svoje jake osjećaje i tendencije prema okultnom. Daljnje razvijanje ove sklonosti je izazov za Škorpiona i u ovom životu .

STRIJELAC: 

Stalna potreba za traženjem osobne slobode potječe iz njegove davne prošlosti. Tisuće godina ranije Strijelac je obišao svijet putujući vlakom ili je bio istraživač koji je boravio na brodu i putovao oceanima. Nije mu teško padalo da upada u strane zemlje i porobljava njene stanovnike. Možda je bio i misionar odbačen od svoje obitelji. Savjet za ovaj život je da se pokuša duhovno uzdignuti.

JARAC: 

Jarac je oduvjek bio mudriji u odnosu na generaciju kojoj pripada. Borio se usavršavati i  dokazivati svoje sposobnosti i vještine. Možda je bio predvodnik grupe u Sjevernoj Americi koja je željela preživljavati u prirodi. Njegov zadatak je bio organizranje, razvijanje i konstruiranje pa je moguće da je kao takav učestvovao u izgradnji piramida u Egiptu ili Peruu. U ovom životu ima zadatak spojiti materijalno i duhovno i izgraditi vlastiti raj na zemlji.

VODENJAK: 

Osobine sanjara i vizionara Vodenjaci su nasljedili iz svojih prethodnih života . U vezi je sa prapovijesnom legendarnom civilizacijom Atlantide. Oduvijek se zanimo za matematiku, tehnička dostignuća i astrologiju pa je moguće da je negdje u Bagdadu kao čarobnjak ili čarobnica pomagao u razvoju atomske energije. U ovom životu svoje znanje treba iskoristiti za dobrobit čovječanstva.

RIBA: 

Riba je živjela mnoge živote , tisućama godina unazad. Svoj život je posvetila višim ciljevima, vjerojatno kao liječnik, možda i kao psihijatar, jer je čovjek kojeg karakterizira ljubav prema ljudima i suosjećanje. U svojim prošlim životima se odrekla svojih osobnih potreba i u potpunosti se posvetila drugima. Njen zadatak je da u ovom životu nikada ne zaboravi svoje osobne potrebe.

Konstantno si svi postavljamo pitanje, postoji li uopće prošli život!? Na to pitanje odgovore Vam mogu dati naši savjetnici u Astro Centru na broju telefona 064/640-067, fix:6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika