Boris

Boris Crveni Mag

NEDOSTUPNO

(29 ocjena)

Tehnike: Energetski tretmani, Kristalna kugla, Magijski rituali, Numerologija, Tarot
Specijalnosti: brak, Financije, Ljubav, Novac, Posao

Spremni smo za tvoj poziv. Zato:

  • Nazovi
  • 064 640 067
  • fix: 6,99 kn/min mob: 8,41 kn/min
  • i unesi kod
  • 444

Moje ime je Boris, crveni mag-tarot majstor.

Posjedujem veoma izraženu intuiciju. Šesto čulo i sposobnost vizije, naslijedio sam rođenjem od svoje bake, koja me je nakon moje punoljetnosti uvela u svijet tarota i magije. Naučila me je tajne koje se već 19 stoljeća prenose s koljena na koljeno. Stečeno znanje tarota i magije proširio sam raznim edukacijama, školovanjem, seminarima i u radu s tisućama klijenata.

Od početka sam prihvatio svoj dar i svoj život podredio isključivo duhovnosti, molitvama i radu s ljudima. Zato što je to svrha mog života i postojanja. Tehnike kojima se bavim: Tarot, Numerologija, Radioestezija, Visak, Kristalna kugla, Voodoo Magija, Vlaška Magija. Također odrađujem i drevne rituale za ljubav, zdravlje, financije, uspjeh i posao. Uz to, odrađujem i rituale sa svijećama, theta healing, iscjeljivanje, čišćenje, bioenergiju. Za sve navedene tehnike posjedujem certifikate.

Oslobađam Vaš životni put i pružam prave odgovore na sva pitanja koja Vas muče. Zajedno možemo riješiti sve Vaše sumnje, ukloniti svu Vašu negativnost, nečiste sile i otvoriti Vaše sudbinske puteve, posebice put ljubavi i srca, a meni će biti drago ako nekome mogu u tome pomoći.

Vaš Boris, Crveni Mag!

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

NAZOVITE I RAZGOVARAJTE SA BORISOM ANONIMNO

tarot-telefon

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika