Dada 432

Dada

NEDOSTUPNO

(377 ocjena)

Tehnike: Gledanje u kavu, Grah, Keltski križ, Nebeski krug, Tarot
Specijalnosti: Ljubav, Obitelj, Posao, Sex

Spremni smo za tvoj poziv. Zato:

  • Nazovi
  • 064 640 067
  • fix: 0,93 €/min mob: 1,12 €/min ;
    fix: 6,99 kn/min mob: 8,41 kn/min
  • i unesi kod
  • 432

Ja sam Dada  savjetnica sa koda 432 i bavim se tarotom 30-ak godina.

Gledam sve vrste tarota,sudbinske karte numerologiju  i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose.

Radim radiesteziju prostora, detektiram loše energije podzemnih voda, astralnih energija, hartmanove čvorove i kirijeve mreže, te magijskih i duhovnih energija, savjetujem koji dio prostora je pogodan za spavanje, rad i učenje, takodje čistim prostor od svih loših energija. Otvaram sudbiske karte, tarot i duhovne karte kao upute kako dalje kroz budučnosti čega se rješiti u prošlosti, a kroz kristale i kuglu te andjeosku energiju čistim vaše energetsko tijelo, karmičke dugove i povezivosti.

Tu sam za vas da uz savjete i tretmane postignete mir i sklad u svom životu na svim razinama. Biotenzorom čistim i podižem  vaše energetsko stanje, radim energotretmane , pomažem pri meditaciji, vizualizaciji i opuštanju napetosti…… tumačim snove i dajem numeorloske kodove za iscjeljenja po metodi Grabovoja poznatog znanstvenika,  te savjetujem kojeboje, bilje i kristali  dobro utječu na vas.

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika