vera

Vera

NEDOSTUPNO

(22 ocjena)

Tehnike: Karte, Keltski križ, Lenormand karte, Rune, Tarot
Specijalnosti: Obitelj, Posao, Smisao života, Zdravlje

Spremni smo za tvoj poziv. Zato:

  • Nazovi
  • 064 640 067
  • fix: 0,93 €/min mob: 1,12 €/min ;
    fix: 6,99 kn/min mob: 8,41 kn/min
  • i unesi kod
  • 419

Ja sam Vera i više od 20 godina pomažem u rješavanju vaših životnih problema putem Lenormand karata i runa, a unazad nekoliko godina povezala sam se sa svijetom vilenjaka.

Pomoću Lenormand karata “putujemo kroz vrijeme” i sagledavajući prošlost, uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja, dajem smjernice što, kada i kako činiti da bi se što lakše i brže riješile vaše teške životne situacije. Ove karte ne samo da daju smjernice, nego i upozorenja koja ne bismo smjeli zanemariti.Odgovori na vaša pitanja vrlo su točni i konkretni.

Za rješenje svih situacija o kojima nemate dovoljno saznanja iz s

svih područja života, možemo pitati i rune, koje će nam također dati cjelovit pregled vaše životne situacije i smjernice kako riješiti postojeće probleme, a kormilo svojega života možete uzeti u svoje ruke i postati gospodari svoje moći uz pomoć runskih zapisa. U svojem radu služim se s najstarijim futarkom, odnosno runskim pismom-Odinovim runama.

I na kraju naši dragi vilenjaci koji nam pomažu u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo za pomoć. Ta draga vilenjačka bića dala su nam veliki dar-vilenjačke simbole koje koristimo za samopomoć.Svaki simbol sadrži u sebi posebnu energiju koja nam pomaže u svim kriznim situacijama, ali kada našeg vilenjaka zamolimo za pomoć.Bitno je i to da su naši motivi čisti. Vilenjaci su isključivo programirani na pozitivu i nikada nikome ne mogu naštetiti.Prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svjetova u Svemiru uz Anđele su pomagali i vilenjaci.Njihovo poslanstvo je da pomažu nama, ljudima.

Primjetili ste da se u svojem radu služim drevnim metodama, a za otklanjanje negativnih i štetnih energija na vama i oko vas vrlo je moćna energija bilja.Biljke ne samo da imaju ljekovita svojstva, nego i jako magijsko djelovanje i zatražite li savjet, uputiti ću vas kako ćete si pomoći energijom bilja.

Najsretnija sam kada mi javite pozitivne povratne informacije da ste pri rješenju problema ili je vaš problem već riješen, jer vaša sreća je i moja sreća-vaš ujspjeh je i moj uspjeh.

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika