Violeta

Violeta

NEDOSTUPNO

( ocjena)

Tehnike: Astrologija, Numerologija, Tarot
Specijalnosti: Astro-psihologija, Ljubav – Brak. Obitelj, Posao

Spremni smo za tvoj poziv. Zato:

  • Nazovi
  • 064 640 067
  • fix: 0,93 €/min mob: 1,12 €/min ;
    fix: 6,99 kn/min mob: 8,41 kn/min
  • i unesi kod
  • 973

Često ne iskoristimo mogućnosti, zato što nam je pažnja usmjerena prema nečemu što je lakše za nas i najčešće zovemo astrologa u minut poslije pola noći. Bez brige, i tada – tumačeći aspekte, možemo naći rješenja za Vaše probleme i zajednički napraviti plan kako bi Vaš život krenuo u pozitivnom smjeru.

Astrologijom se bavim više od 20 godina, a posebno sam ponosna na prevode knjiga “Astrološki Pluton – transformirajuće putovanje duše” Jeff Greena i “Tumačenje solarnog i lunarnog povratka” Babs Kirby i Janey Stubbs. Specijalizirala sam se Astro-psihologiju, koja predstavlja poseban izazov, jer je svaka natalna karta priča za sebe, jedinstven mehanizam doživljaja života.

Čitanje natalne karte zahtijeva mnogo znanja i iskustva, ali daje nepogrešive informacije, koje služe kao jedinstveno sredstvo samospoznaje. Moje dugogodišnje iskustvo i razgovor sa velikim brojem ljudi samo su potvrdili da astrologija može zaista predstavljati desnu ruku psihologije i značajan faktor u čovjekovoj neprestanoj potrazi za sobom, za svojim smislom i vlastitim ispunjenjem, srećom, zadovoljstvom i ljubavlju.

S povjerenjem mi se obratite, tu sam za Vas.

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

NAZOVITE I RAZGOVARAJTE S VIOLETOM ANONIMNO

tarot-telefon

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika