Saznajte vise o Anđelima- Anđeo Sealtiel | ASTRO24h

Saznajte vise o Anđelima- Anđeo Sealtiel

3908726891_f7b00c7c19_b

Sealtiel je Anđeo poniznosti. ( Neki apokrifi, odnosno Biblija- prema tumačenju je arkanđeo, ali to ne odgovara stvarnosti.) Prema nekim prijevodima, značenje njegovog imena je: „Molitva Bogu“. Skoro je uvijek prikazan kako nosi tamjan u ruci jer je simbol Molitve i Pričesti, prinos Božanske Žrtve i važnost toga. (Potonje je, dakako, osobito u katoličkom svijetu). On je Anđeo poniznosti. Poniznost, što NE ZNAČI poniženje, nego poniznost koji u svom (uglavnom trenutnom) interesu znači podređenost. To se manifestira kao Božja Volja, bez opozicije i pobune. U svakodnevnom životu može doći do poniznosti tijekom obavljanja svakodnevnog zadatka. Poznata novinarska revolucija napiše da “glumac se s poniznošću približio svojoj ulozi“ ili „slikar je ponizno dotaknuo svoj kist“, možda „pisac je ponizno započeo temu“. Svi oni pokazuju kada se prepozna važnost posla, to sve stavljamo ISPRED vlastitog ega. Dakle, pravi osjećaj poniznosti je taj što moramo priznati i prepoznati da u našim životima često ima većih interesa koji su u većini slučajeva veći moralni aspekti i koji su se stvorili kao zadatak  sa većom i važnijom namjerom. Nakon realizacije i usvajanja, skromno rješenje će baš nama pomoći u realizaciji duševnog i duhovnog puta. To ne mora nužno značiti da će nas i u materijalnom svijetu nositi ka naprijed. Ali: na temelju zakona karme-većinom s malim zakašnjenjem, ali-gotovo uvijek dobijete tu nagradu. Također i u materijalnom svijetu.

Na što nas Sealtiel podsjeća: „Odvojite dovoljno vremena za molitvu tokom dana da bi se događaji proveli na način koji želite!“ „Dajte zahvalnost, zahvalite za sve blagodati koje ste dobili u svom životu i događajima vezanim za Vas!“ „I uvijek se obraćajte s vjerom i povjerenjem k Bogu!“ „Neka Vam molitva hvale i zahvaljivanja ispunjavaju život!“ Znači, Sealthiel nam pomaže da prepoznamo kada je potrebno naš ego malo stegnuti, koji su to zadaci prema kojima se približavamo s dužnom poniznošću i kako znamo uspješno djelovati i usredotočiti se na vlastite zadatke i interese zajednice. Kako dijete bezuoslovno vjeruje u Božju pomoć, tako trebamo s dječjom čistoćom, vjerom, povjerenjem- bez sumnje-moliti se. Naš zahtjev će biti poslušan, a za primljeni dar se trebamo ZAHVALITI! Nije nužno da nam svatko i sve pomaže!

Uvijek trebamo tražiti i zahvaliti tome! To je molitva i zahvalnost. Nije slučajno da njegovo ime prevode još i na ovaj način:“ Klanjajući Vas molim“. Anđeli su namijenjeni da bi pomogli ljudskim životima, našim životima, pokazujući kako krenuti naprijed-naš vlastiti izbor-cestom. Svaki anđeo je zadužen za jedan dio. Sealtiel pokazuje kako svoje namjere uspješno sprovesti. Molitvama? To nije moljenje, molitva je zahtjev. S pozivanjem se obraćamo nebesima da nam pomognu u ostvarivanju jednog određenog životnog cilja. To oni toleriraju i skoro uvijek ispune. Što smo više u skladu, plan sa životom koji želimo-s time će se više i potpunije ispuniti. Naš život, još prije rođenja duše, mi sami (vlastita duša s višim vođama) sastavljamo. Učimo kako je to doživjeti i naučiti proces stizanja u naš trodimenzionalni svijet. Ovo je najteži postojeći svijet za učenje. No, znamo da je učenje samo obavljanje zadataka i to je cijena riješenja. Što je zadatak teži, s time više učimo i razvijamo se. Postojanje nam nikada ne daje zadatak koji se ne može riješiti. NIKADA! Ako u molitvama iskreno zahtijevamo, možemo olakšati zadatak. Recimo, da nas samo približe ispravnom odgovoru-usporedba s popularnim kvizom „prepolove odgovore“, smanje broj mogućih pogrešnih odgovora, i već je lakše naći pravi put.

ILI:  „Mozete pozvati telefonom na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitati za pomoć.“ Savjetnici Astro Centra Vam stvarno mogu pomoći ako ste suočeni sa teškim odlukama ili ako tražite izlaz iz težke životne situacije. Mogu Vam pomoći da Vas Anđeo Sealthiel navede na pravi put.

Upoznajte Arkanđela Raguela —–> bit.ly/arkandjelo_raguel

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika