Što preporučuju tarot karte za mjesec svibanj? | ASTRO24h

Što preporučuju tarot karte za mjesec svibanj?

1

Ovoga mjeseca Vas tarot ohrabruje za učenje novog zanimanja ili na stručno usavršavanje na trenutnom radnom mjestu. Prva polovica svibnja je idealno vrijeme za potragu novog radnog mjesta.  

Ako već dugo vremena razmišljate o novom radnom mjestu ili želite staro zamijeniti novim, gdje ćete zarađivati više novca i izvršavati osobne zadatke, onda je sad pravi trenutak da napravite taj prvi korak.

Nikako nemoj napustiti trenutno radno mjesto dok ne nađete drugo, ali možete istovremeno i na više mjesta poslati Vaš životopis, i na mjesta gdje osijećate da Vaše kvalifikacije i profesionalno iskustvo nisu dovoljni da bi stupili u kontakt s Vama. Prema Tarotu sad možete dobiti takvo radno mjesto na kojem nećete samo više zarađivati, nego će Vam posao predstavljati poseban izazov koji će služiti i Vašem profesionalnom razvoju, a dugoročno omogućava postizanje i više pozicije. Ako želite saznati koje je najbolje zanimanje, posao za Vas, pitajte naše savjetnike na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Možete saznati prema datumu rođenja i Vašeg imena što je to za što ste rođeni, u kakvom poslu možete zablistati i raditi besprijekorno i naravno, kako možete u bliskoj budućnosti zaraditi više novca.

Prodaja stana ili iznajmljivanje istog, biti će mnogo lakše u svibnju. Drugi dio ovoga mjeseca je najpogodiniji za potpisivanje ugovora i za održavanje poslovnih pregovora.

Ako već dugo vremena prodajete Vaš stan, sada je prava prilika da nađete pravog kupca-stanara i da financijski uspiješno zaključite prvu polovicu godine. Da biste bili sigurni da nećete proći pored dobre prilike i izgubiti sigurnog kupca koji bi dao najviše za Vašu nekretninu, zatražite savjet od naših stručnjaka. Saznajte gdje i kada trebate reklamirati Vašu nekretninu i točno kada stiže očekivani kupac!

Tarot Vas upozorava da ovaj mjesec ne pričate previše o Vašem privatnom životu na radnom mjestu ili u nekoj zajednici gdje niste okruženi s najboljim prijateljima jer Vas zlonamjerni tračevi mogu dovesti u nezgodnu situaciju, čak i posao možete izgubiti zbog toga!

Da biste se osigurali i izbijegli eventualnu nevolju, pitajte naše savjetnike makar kroz SMS poruku, tko je ta osoba koja spletkari iza Vaših leđa i želi Vam loše. Ako znate s kojom osobom trebate biti oprezni, onda ste već u prednosti i nitko Vam ne može nauditi. Ako zatražite jednu jaku zaštitu na broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, onda ni na nivou misli Vam ne mogu poslati nikakvu negativnu energiju, i s time da Vam odvlače energiju i oduzimaju dobro raspoloženje.

Ostanite pozitivni jer ljeto priprema puno ugodnih iznenađenja za Vas!

Ako Vas zanima više o ovoj temi  i ne znate protumačiti sve simbole, nazovite Moniku na broj 064/640-67;fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja će načiniti cjelokupno proricanje Vaše karijere ili će Vam pomoći da saznate što Vam prepuručuju karte!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika