Tajna proricatelja – Tarot karta! | ASTRO24h

Tajna proricatelja – Tarot karta!

Astro24h, advisor, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Put jednog Maga

Mnogi smatraju da se tarot karta ne razlikuje od običnog alata proricatelja. Međutim, sve ovo nije baš ovako počelo, jer kada je stvorena, nije bila namijenjena za to u što se kasnije razvilo. Magovi, alkemičari, astrolozi, sveznalice, s vremenom su ustanovili da u suštini tarot karte poredane jedne za drugom, predstavljaju tj. simboliziraju različite korake u razvoju.

22 simbola, tako se dobro uklapaju kao stranice jedne knjige, nisu samo jedino u stanju  otkriti budućnost. Upravo je zbog toga ovaj alat proricanja drugačiji od drugi, sposoban je pokazati rezultate i odgovore na pitanja ili svaki dijelić situacije, jer je kao ogledalo i pokazuje sve proricatelju ili magu. Pravi Tarot stručnjak se ne zaustavlja samo na poznavanju simbola, nego ih i doživljava. Tako u potpunosti postiže uvid u vašu sudbinu.

Ako tražite takvog stručnjaka koji je već prešao taj put, postao je veliki mag i želite da vam pomogne pomoću Tarot karte, nazovite Marka na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Bilo je više simbola

Mnogi ne znaju, ali na početku je bilo više simbola nego sada. Oko toga povjesničari još raspravljaju, ali prema univerzalnoj magiji nedostaju određeni „stupnjevi”, serije osnovnih simbola. Primjer je ženski mag, tj. vještica, kao i simbol ratnice.

Uzrok svemu tome su bili tadašnji socijalni principi jer žene u to vrijeme nisu smatrane ravnopravnima. Naravno, bilo je manjih, izoliranh populacija, gdje su poštivalii ženski spol, ali ipak nisu mogli te karte, simbole, sačuvati za budućnost.

Jednog dana će možda doći pravo vrijeme renesanse što se tiče Tarot karte, kao što će netko možda ponovo vratiti i otkriti izostale elemente. U međuvremenu, mogu se efikasno koristiti i stopljene slike tih elemenata. Da bi prijelaz bio potpun i da bi neki simboli mogli djelovati dvojno tj.dvosmisleno, određena im je muška i ženska strana.

Sve ovo može učiniti jedan iskusni vidovnjak, čak i zato da bi vama pomogao. Na našoj liniji radi puno izuzetno dobrih stručnjaka, koji su vidoviti i čisto osjećajni stručnjaci. Preporučujemo vam Tonku, koju možete naći na broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Ona će Vas najbolje riješiti nedoumica!

Skriveni značaji

Kada je riječ o zabranjenim i skrivenim kartama, moramo  spomenuti da svaka karta ima svoj skriveni značaj. To jedino znaju iskusni magovi i proricatelji koji su prošli kroz 22 simbola na trostrukoj razini iskustva i u međuvremenu bili u dubokoj meditaciji. Ovi skriveni značaji nigdje ni u jednoj knjizi nisu napisani, pošto se ne mogu formulirati. Treba ih razumjeti, otkriti i doživjeti. Na svoj sasvim prirodan način su ezoterični.

Zato nije preporučljivo da sami sebi gatate iz Tarot karte, ako imate pitanja. Odgovor kroz Tarot karte na vaša pitanja, isključivo može dati osoba koja u potpunosti poznaje značenje svih simbola i zna ih tumačiti. Tu sudbinu i odgovornost ne može svatko preuzeti na sebe jer nije ni lako niti bezopasno. Ta osoba mora proći kroz put najcrnije staze magije i samospoznaje, da bi na kraju pronašla pravu svijetlost.

Međutim, Vama sve to nije potrebno da učinite, dovoljno vam ja ako nazovete broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i tražite Moiru, ona nije samo Tarot majstor nego i izvrstan astrolog i naravno poznaje skrivene značaje. Trenutno vam je na raspolaganju, ne oklijevajte, nazovite ju!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika