Tarot otvaranje keltski križ | ASTRO24h

Tarot otvaranje keltski križ

Tarot-otvaranje-keltski-kriz

Keltski križ  je jedno od najstarijih i najpoznatijih otvaranja u tarotu i spada među najkompliciranija otvaranja.

Upravo tehnika keltski križ tarot  čini jednom od najpreciznijih metoda proricanja. Najbolji dokaz moćne energije keltskog križa  je njegova dugovječnost.

Samom tarotu, pa i keltskom križu, nemoguće je odrediti vrijeme nastanka, ali je činjenica da je već stoljećima poznato ovo otvaranje, te da su se spoznaje o njegovoj moći prenosile kako pismenim putem, tako i usmenom predajom.

Sama tehnika tarot keltski križ  nema nikakve veze sa samim simbolom keltskog križa, koji nastaje u srednjem vijeku križanjem kršćanske i keltske kulture, već je ime dobila jer posložene karte izgledom podsjećaju na keltski križ.

Otvaranje keltski križu u tarotu se koristi kada imate nedoumice u vezi određene životne situacije ili vas muči konkretan problem.

Keltski križ se sastoji od dva dijela – centralnog križ od šest karata postavljenih u krug i štapa kojeg čine četiri karte.

Pomoću ovog otvaranja moguće je vidjeti ‘kako stvari stoje’ i kakva energija utječe na pojedine aspekte problema ili situacije.

Centralni križ simbolizira jedinstvo materijalnog i duhovnog te niz događaja u vremenu, dok štap prikazuje vanjske silnice koje utječu na dotičnu situaciju te nagovještava mogući ishod.

Keltski tarot nudi najširu perspektivu te ulazi duboko u točno definiranu problematiku. Karte se sagledavaju kao cjelina. Nužno je uzeti u obzir njihove međusobne odnose i utjecaj.

Nakon analize tarot majstor dolazi do konačnog zaključka koji se sastoji od savjeta i smjernica za rješenje problema koji muči stranku koja je tražila pomoć.

Odgovor se uvijek odnosi na trenutno stanje stvari i situaciju.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika