Tarot škola 1.dio - 4 savjeta za ljubavno proricanje | ASTRO24h

Tarot škola 1.dio – 4 savjeta za ljubavno proricanje

Astro24h, advisor, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Ljubavno proricanje

Najčešće tražena predviđanja uvijek su povezana s temom  ljubavi, tako da je sada prvi tekst u Tarot školi posvećen ovoj temi. Kako bismo dobili točna predviđanja, naravno, moramo dobro promiješati karte dok se fokusiramo na Vaša pitanja.
Ako osjećamo da su karte dobro pomiješane, dignemo karte lijevom rukom. Nakon toga, dvije karte stavimo na desnu stranu jer one simboliziraju osobu koja pita, dok druge dvije Tarot karte stavimo na lijevu stranu i one simboliziraju onoga o kome pitate. Ako pitate tko će biti Vaš  partner, onda te karte ukazuju na mogućeg partnera. Potom stavimo jednu kartu na stranu na vrhu, a jednu  kartu na dnu postavimo na isti način. Gornje karte pokazuju na želju, a donje ukazuju na stvarne događaje koje će postati istina-stvarnost.

Astro24h, advisor, Žuži, Žuži 875, kod 875, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Treću osobu u ljubavnom trokutu pomoću ljubavnog proricanja putem tarota, karta može pokazivati dva načina, ili jedna od gore ili jedna od dolje: karta Ljubavnika. Gornja  može značiti da osoba koja pita želi nešto drugo u vezi nekog drugog, a ako je donja karta, onda ona pokazuje da partner nije vjeran. No, ako se na više mjesta pojavi karta Ljubavnika ili kod onoga tko pita ili kod osobe za koju se pita, dobija se mnogo više podataka potrebnih za analizu.
Treća osoba u vezi u ljubavnom proricanju putem Tarota može pokazivati i prisutnost Mjeseca koji je zavodnik i Veliku svećenicu za platonsku ljubav.
Naravno, to ovisi o pitanju, jer ako pitate kada će se ljubav pojaviti u Vašem životu, karte mogu pokazati sasvim drugačije značenje. U tom slučaju, karta Ljubavnika može predstavljati nekoliko ljubavnika ili udvarača, a Svećenica osobu koja nas voli, ali nije se usudila približiti se. Međutim, s kartom Mjeseca biste trebali uvijek biti oprezni jer ukazuje na strastvene avanture u ljubavnim odnosima.

Nakon prekida

Važno je znati: ako pitate karte o ljubavi nakon raskida, prošli događaji ostavljaju emocionalni trag-otisak. U biti, Tarot karte odražavaju stvari kao ogledalo, tako da morate biti stručnjak u ovom slučaju da biste prikazali stvarnu – točnu budućnost. U mnogim slučajevima, želja onoga tko pita je skrivena i pojavljuje se među kartama. Vrlo učestalo u ovom slučaju je karta Visoke Svećenice ili Svećenika kao i Car-Carica u paru. To je pojava kao da bivši/a želi povratak, no to je samo želja ili projekcija onoga tko pita karte.  Karta naravno ukazuje na pravu budućnost, ali je puno teže uočiti realnost jer ne želite vidjeti izvan svoje stvarnosti. To je razlog zašto ne predlažemo da u ovom slučaju  sami sebi otvarate karte jer možete dobiti pogrešne odgovore i  rezultat može lako dovesti do zablude.  Kod  ostalih situacija, gdje su uključene visoke razine emocija i kod sličnih događaja ili pitanja, također može ista situacija.

Tarot karta za proricanje budućnosti, nije pogodna samo za to, već prije svega pomaže donošenju najbolje odluke kada ste neodlučni. Dakle, od karata dobijamo drevne simbole koji ukazuju kako pronaći sreću u ljubavi. To može biti karta Sunca koja ukazuje da svakodnevno potražimo dnevne užitke u životu. Također karta Toranj ukazuje da bi se trebalo premjestiti iz mjesta ako je situacija neodrživa, čak i ako to uključuje žrtvu, kao što je raskid. Karta Lude ukazuje da je potrebno osloboditi se od grčevitog vezivanja za partnera, koje su često prepreka u pronalaženju druge osobe za vezu.

Puno je takvih kosrisnih savjeta s kojima bi mogli napuniti knjigu. Ako osjećate da ne možete sami raditi analizu Tarota, slobodno nazovite Savjetnike u Astro centru i pomoći će vam!

Astro24h

Ukoliko imate ikakvih pitanja, pozovite našu sjajnu savjetnicu MOIRU na064 640 067, kod 414. Pogledat će da li imate urok i skinuti ga sa Vas

DANAS je pravi trenutak, jer sutra vec moze biti kasno! Uzmite sudbinu u svoje ruke, pozovite ODMAH, procitajte clanak koji menja zivot —> bit.ly/5_sudbina

Posted by Astro Savjetnik on Monday, March 16, 2015

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika