Tarot škola 2.dio – 4.savjeta za proricanje karijere | ASTRO24h

Tarot škola 2.dio – 4.savjeta za proricanje karijere

Astro24h, advisor, Tarot , škola , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Prvo, saznajte Vaš sudbinski zadatak! Da biste postavili odgovarajuće ciljeve pred sebe, važno je prepoznati Vaš sudbinski zadatak. To možete učiniti uz pomoć Tarot karte na taj način da temeljito promiješate karte, pa s lijevom rukom presiječete špil i izvučte 3 karte. Naravno, cijelo vrijeme morate biti skoncentrirani na to što želite saznati, a ako je riječ o Vašoj karmi, onda je preporučljivo da se skoncentrirate na omiljenu igračku iz djetinjstva jer se u tome krije ključ Vašeg sudbinskog zadatka.

Te 3 karte, tj simboli, koje ste izvukli iz špila, biti će karmički zadatak koji morate ostvariti u Vašoj karijeri, poslu. Poželjno je pročitati njihovo značenje iz specijalizirane knjige za to, pa onda odvojeno na svaku izvršiti meditaciju da biste saznali što Vam to znači. Međutim, poželjno je o tome zatražiti i savjet od stručnjaka jer oni bolje vide značenje karata, kao što poznaje i vještinu čitanja simbola. Nazovite Ognjenu na broj 064/640-67;fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja će Vam pomoći da se snađete na Vašem karmičkom putu, i to ne samo uz pomoć Tarot karte! Ispitajte Vašu sreću! Da biste se kretali ka boljem u vašoj karijeri, neophodno je da Vas okružuju odgovarajuće energije iznutra i izvana. Sreća se ne manifestira samo u obliku nagrade, nego na načine koje su naizgled male slučajnosti, kada ste u pravo vrijeme na pravom mjestu. Za to je bitna i naša energija koju ispoljavamo, naklonost zvijezda te kakve energije dobijamo iz naše okoline. Osoba koja je prokleta, sigurno neće imati sreće na polju karijere, te je potrebno to i drugi put ispitati. Gledanje u karte u ovom slučaju se vrši na isti način tj. temeljno se promiješa špil i jednom se presiječe lijevom rukom. Sad s desnom rukom trebamo izvuči 9 karata, 3-3 karte jedno pored drugoga, a 3 ispod. Pri tumačenju tražite negativne karte koje ukazuju na prokletstvo.

To su Đavoljeva karta i karta Kule, ali karta Obješenog isto se može odnositi na nesreću. Ako želite pomoć pri tumačenju ili mislite da prema kartama postoji neko prokletstvo na Vama, nazovite Hanu na broj 064/640-67;fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja je stručnjak za ukidanje prokletstva!

Astro24h, advisor, Hana, Hana 412, kod 412, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Saznajte da li imate pomoćnika! Sada, kada već znate što Vam je zadatak i kakve Vas energije okružuju, vrijeme je da pogledate imate li ili ćete imati pomoćnika u pružanju napretka. Promiješajte Vaše Tarot karte, pa izvucite sa lijevom rukom 6 karata. Dva puta 3 karte i postavite ih jedno ispod drugog. Ako ste to učinili, slijedi tumačenje. Postoji veliki broj različitih pomagača, pa evo nekoliko primjera za to.

Kraljica : Može ukazivati na roditeljsku ili majčinsku pomoć, ili jednu stariju i odlučnu žensku pomoć.

Kralj : Odnosi se na očevu ili bratovu pomoć ili pomoć sa posla. Čak i Vaš šef Vam može posvetiti više pažnje kad je riječ o ovoj karti.

Papa : Prijateljska pomoć, ali budite oprezni jer često nije nesebična pomoć u pitanju!

Visoka svećenica : Tajna pomoć, protekcija, ili je znak sudbinske slučajnosti.

Ljubavnici : Pomoć od poslovnog partnera, čak može biti riječ i o novoj poslovnoj ponudi.

Kula : Bankarski kredit ili druga službena pomoć.

Astro24h, advisor, Dora, Dora 903, kod 903, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Na kraju koristite proricanje sa 4 karte! Proricanje karijere ste već pripremili, sad ste spremni to učiniti. Profesionalci upotrebljavaju ovaj način, napisat ćemo kako. Promješajte špil vrlo temeljito i u međuvremenu očistite Vaš um od misli. Zatim, pri miješanju špila, čvrsto mislite na Vaše ciljeve, pa postavite pitanje. “Kako će se razvijati moja karijera u budućnosti?” Kad ste to učinili,  izvucite 4 karte iz špila. Jednu sa lijevom pa sa desnom rukom, pa ponovno lijevom pa desnom rukom. Karte čitate, tumačite po kronološkom redu. Znači, prva karta je sadašnjost i bliska budućnost, druga karta predstavlja budućnost 1-2 mjesec unaprijed, treća karta predstavlja budućnost otprilike 6 mjeseci unaprijed, dok četvrta karta pokazuje što nas očekuje godinu dana unaprijed. Po drugim načinima, svaka karta po sebi pokazuje četvrt godine unaprijed. Pri tumačenju nećemo samo pročitati budućnost i razvoj događaja iz karata nego i to kakve savjete nam daju simboli na kartama u razvijanju osobne karijere.

Ako mislite da Vam je ovo previše i ne znate protumačiti sve simbole, nazovite Moniku na broj 064/640-67;fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja će načiniti cjelokupno proricanje Vaše karijere ili će Vam pomoći da saznate što Vam prepuručuju karte!

Pročitajte i naš članak: Tarot škola 1. dio – 4 savjeta za ljubavno proricanje –>  bit.ly/1IIY1Fk

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika