Tarot škola 3. Dio- 4 korisna savjeta za proricanje životnog zadatka | ASTRO24h

Tarot škola 3. Dio- 4 korisna savjeta za proricanje životnog zadatka

4

Tako mnogo zadataka obavljamo iz dana u dan da ne vidimo kraja obavljenim zadacima i rokovima. Nemamo vremena razmisliti o tome koji je zadatak najvažniji, zbog čega smo rođeni i što  moramo obaviti u ovom životu na zemlji.

Ne znamo koji je točan zadatak, ni to za kada ga trebamo ostvariti (obaviti). Ne postoji strogi rok i zato smo skloni odlagati istraživanje i riješenje.

Zašto je važno saznati, što prije, koji je Vaš životni zadatak?

Prije svega, zato, jer ako  znate koji je Vaš zadatak i mjesto na ovom svijetu, na svim područjima Vašega života doživjeti ćete pozitivne promjene. Morate znati da životni zadatak nikad nije opterećenje i imati sposobnost ispuniti ga. Ako radite na tome, onda ćete biti uspješni u svemu što pokušate jer idete pravim putem. Stoga, ako niste uspješni u djelima i imate osjećaj da Vas prati nesreća, trebali biste znati da zadatak ne riješavate ispravno. Lako može biti da nosite na plećima karmu druge osobe koja komplicira Vaš život.

Jedan od način da saznate Vaš životni zadatak je da pitate tarot karte.

Da biste to učinili vračanjem, koristite samo karte Velike Arcane. Potražite ove karte i dobro ih promiješajte. Ukupno 23 karte držte u ruci, ne trebate presijecati (dizati). Poredajte ih ispred sebe  u obliku lepeze i izaberite 11 karata.

Prvu kartu stavite u sredinu. Ova karta je najvažnija, ključ je za čitanje. Potom stavite po jednu kartu prvo ispod, a zatim iznad. Konačno idete od gore prema dolje na već izloženim kartama. Stavite sa lijeve i desne strane po 3-3 karte, zatim preostale 2 karte stavljate na vrh središnje karte koju ste prvu postavili.

Središnja karta označava Vašu životnu zadaću, a dvije karte smještene na nju pokazuju zanimanje, profesiju koja će Vam pomoći u ispunjavanju Vaše karme, tj. gdje ćete se najbolje ispuniti (pokazati,dokazati).

 

Karte na vrhu pokazuju gdje ste sada i što ste do sada uspjeli postići. Donje karte predstavljaju prepreke koje morate prevladati. Tri karte sa lijeve strane pokazuju protekle pokušaje, a tri desne daju pogled na budućnost i smjernice o tome kako dovršiti životne ciljeve.

Za tumačenje karata možete koristiti bilo koju specifikaciju tarot karata, ali je najbolje ako pozovete stručnjaka, on Vam može pomoći protumačiti karte.

Pustite intuiciji da kontrolira Vašu ruku. Ne razmišljajte, najbolje je da zatvorite i oči. Otvorite oči kada otvorite i knjigu i pročitajte rečenicu koja Vam je prva zapala za oči. U ovoj se rečenici krije riješenje, samo trebate čitati između redaka kako biste dešifrirali poruku.

Ako Vam od gore navedenih metoda niti jedna nije simpatična, okrenite samistici i izračunajte sudbinu svojih dužnosti pomoću Vašeg datuma rođenja. Zbrojite brojeve iz vašeg datuma rođenja dok ne dobijete jedan dvoznamenski broj, te zatim pročitajte opis (značenje) za taj broj.

To će biti jedan opći opis, a ako želite da odgovor bude personaliziran, nazovite broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min,mob:8,41kn/min, izdiktirajte Vaš datum rođenja, a zatim saslušajte na temelju toga koja je Vaša sudbinska dužnost.

Četvrti i najkompliciraniji način da pronađete odgovore na velika pitanja, jeste taj da pitate visak. Visak je prilično šutljiv, pomaže Vam s odgovorima DA ili NE, tako da, ako zatražite pomoć viska, možete postaviti samo odlučna pitanje. Dakle, u ovom slučaju trebate imati konkretne pojmove u vezi zadatka i ako ih navedete visku, saznat ćete odgovore.

Ako niti jedan od gore navedenih metoda nije osvojio Vašu naklonost, onda odaberite najlakši način da saznate vaš zivotni zadatak. Nazovite naše savjetnike, vidovnjake i saznajte još danas gdje ćete pronaći onaj put koji će donijeti harmoniju, mir i obilje u Vaš  život.

Ako ste propustili prijašnje članke o ovoj temi , pročitajte na :

https://astro24h.hr/tarot-skola-2-dio-4-savjeta-za-proricanje-karijere/

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika