Upoznaj anđele – Arkanđeo Raguel | ASTRO24h

Upoznaj anđele – Arkanđeo Raguel

Astro24h, advisor , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Na drugoj etaži anđeoske hijerarhije (računajući od dna), nalaze se arkanđeli, njih nazivaju i glavnim anđelima ili Božjim glasnicima. U Pravoslavnoj i Rimokatoličkoj Bibliji nalaze se samo arkanđeli Mihael, Gabriel i Rafael. Islamska vjera ove iste arkanđele spominje po imenima Mikail,Džibril i Israfil. Još su pomenuli i Sariela po imenu Azrail među arkanđelima. U apokrifnim radovima (takvi suvremeni zapisi bivših crkvenih sabora nisu kanonizirani, njihova učenja nisu prihvaćena da budu zvanična) imena Uriela,Rafaela i Ramiela nisu spomenuta među sedam arkanđela.(Ali opet drugi izvori napominju i arkanđele Jofiela, Jehudiela, Sealthiela, Chamuela, Raziela, Metatrona, Barachiela, Radweriela, Sandalfona).
Među arhanđele pripada i arkanđeo Raguel. Njegovo ime znači : Božji prijatelj. Nebeski zadatak mu je nadgledati druge anđele i arkanđele.(Ovo naravno podrazumjeva koordinaciju, upravljanje, a ne naređivanje sa njegove strane!!!!!) On vodi računa o tome da anđeli budu u skladu s Božjom voljom i da je sve skladno među njima, zato ga često i nazivaju anđelom pravde i pravednosti.
On je taj koji pomaže propalima da se uzdignu, potiče slabe, pomaže i vodi do pobjede ugrožene, pomaže i nezasluženo zanemarenima da dobiju više razumijevanja i uvažavanja.
Zbog toga ga zovu istodobno i Božjom osvetom.

Astro24h, advisor, Vera, Vera 419, kod 419 , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici
Vrlo važno: to nije podređena osveta nego izmirenje karmičkog duga koju daje Raguel na pravdu Božju.                                                                                                        Zadatak mu je da stvori harmoniju među ljudima.

Kao što znamo, to nije lagan zadatak. Očigledno je da tu nije reč o tome da on rješava svaku nesuglasicu među ljudima. Kao što svi znamo, svaki nam anđeo ili arkanđeo, jedino i isključivo POMAŽE kad ih mi ZAMOLIMO za to. Stoga, naš zadatak je da aktiviramo pomoćnu snagu Raguela molitvama i molbama.

Znači, možemo mu se obraćati ako je: otežana suradnja u nekoj grupi ili porodici; želimo poboljšati naše rasuđivanje; sposobnost raspravljanja; da dođe do pomirenja interesa nekih ljudi u određenim situacijama gdje je potrebno svima prihvatljivo rješenje i gdje bismo voljeli da to svatko i prihvati; treba nam zaštita od nepravde, protiv nepravilnosti; želimo eliminirat naš hendikep; želimo da se riješi nekakav sukob.
Znači ako osjećate da vam je u ovim životnim situacijama ili temama potrebna pomoć, zatražite ga od arkanđela Raguela! Ako niste sigurni jeste li se u pravo vrijeme i na dobar način obratili se Raguelu, osjećate da vaše molbe nisu uslišane, obratite se našem Astro show savjetnicima za pomoć!

Upoznaj bolje anđele : Arkanđeo Rafael
Upoznaj bolje anđele : Arkanđeo Mihael

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika