Karte Velike Arkane u tarotu (od 11-15) | ASTRO24h

Upoznaj karte – Velika arkana tarota ( karte od 11 – 15)

velika arkana

11. Snaga Karta snage slična je prvoj karti, Čarobnjaku, te nam u određenim slučajevima pruža beskonačne mogućnosti. Naši problemi se iznenada rješavaju, skoro na čudesan način. Kolo sreće se okreće i obećani preokret se odjednom dogodi! Ako je riječ o osobi ženskog spola, ova karta znači da bi trebala koristiti žensku profinjenost umjesto tvrdoglavosti. Ako su u pitanju muškarci, oni trebaju koristiti svoje muške energije za postizanja ciljeva. U nepovoljnoj situaciji ova karta nam daje do znanja da nemamo snage niti energije da završimo neku započetu stvar. Upozorava nas da previše gospodarimo u okruženju, a to naši bližnji teško podnose.   12. Obješeni Karta Obješenog nam skreće pažnju sagledamo stvari iz drugog kuta. Može značiti da se moramo žrtvovati radi postizanja ciljeva. Negativno tumačenje ove karte znači da u određenoj životnoj situaciji nismo sposobni sami, bez ičije pomoći, rješiti nastale probleme. Nismo u stanju vidjeti svjetlost na kraju tunela. I u tim situacijama snaga molitve i dana energija nam pomažu.

13. Smrt Karta Smrti ili drugim nazivom Bezimena Arkana, skreće nam pažnju da trebamo okončati određenu stvar ili vezu u svome životu. To će se dogoditi, željeli mi to ili ne. Svaki završetak prati neki novi početak te ako to prihvatimo i jednostavno pustimo da se dogodi, doživjeti ćemo pozitivno iskustvo i saznati koliko smo time obogaćeni. Ponekad završetak te novi početak nije moguć. Zapreke se nižu pred nama jer nismo bili dovoljno pažljivi.Život nas je prisilio da pokleknemo jer smo npr. previše gospodarili drugima. Prije svega, trebamo zaviriti u sebe i promijeniti se iznutra radi novog početka.

  14. Umjerenost Najznačajnija poruka ove karte je strpljenje i izdržljivost. Kada se suočimo s ovom kartom, najbolje je da malo pričekamo s ostvarenjem naših želja, pa s još većim entuzijazmom pokušamo ostvariti rezultat. Karta umjerenosti također znači da će se sav naš uloženi trud na kraju isplatiti i prijeći ćemo na veći i kvalitetniji nivo. Kada se radi o materijalnom pitanju, nije na odmet napraviti ravnotežu među troškovima i priljevu novca. U nepovoljnoj situaciju, karta nas upozorava da smo prešli svoje granice, previše grčevito smo nešto priželjkivali i morate to brzo promijeniti. Nestrpljivost Vam neće pomoći.

  15. Đavao Đavao karta nam ukazuje na nepovoljno vezanje. To može biti pozajmica koju trebamo vratiti ili baš veza s nekom osobom. Kada je pitanje vezano za ljubav, karta može biti pokazatelj ljubomore, straha ili čak prijevare. Pri tumačenju je važno koja je karta pokraj đavolje karte jer se te dvije karte trebaju povezati kako bismo dobili jasno tumačenje i odgovor na pitanje. Kada je nepovoljna situacija u pitanju, znači da padamo u zamku iluzija, materijalni gubici su nam preveliki jer donosimo prijevremene i nepromišljene odluke. Previše nas je očarala slava, bogatstvo i ne vidimo izlaz iz đavoljeg kruga. Tada nam jednostavno ne preostaje ništa drugo nego da snosimo posljedice svoje lakosmislenosti.

Dragi naši ovdje možete pročitati i ostale članke koji su vezani za ovu temu :

https://astro24h.hr/upoznajte-karte-velika-arkana-u-tarotu-1-5-karta/

Ukoliko Vas zanima više o ovoj temi i tarotu preporučujemo Vam našu Vlatku na kodu 466. Broj : 064/640 067 ,fix:6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min , Vlatka čeka na Vas poziv.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika